Egy beadandó fogalmazásnál nagy probléma lenne, ha minden vessző után egy szóközt írnék?
Figyelt kérdés
Van egy elvárt terjedelem amit meg kell írni.Na de most vettem észre,hogy ha vessző van a két szó közt,akkor azt egy szónak számolja.2020. ápr. 13. 23:00
1/32 anonim válasza:
Az lenne a probléma, ha vesszők után nem raknál szóközt. Sőt, a pont után is van szóköz.
2/32 A kérdező kommentje:
Hát ezt jó tudni..Most derül ki,hogy eddig sokkal hosszabb a szövegem,mint gondoltam
2020. ápr. 13. 23:05
3/32 anonim válasza:
A vesszők és egyéb írásjelek után KELL szóköz, tehát itt is rosszul írtál. Ha olvastál könyvet életedben, ezt tudnod kellene. A dolgozatnál figyelj oda, és nem a karakterszám miatt...
4/32 A kérdező kommentje:
Olvastam, de ezt soha sem vettem észre, hogy az írásjelek után szóköz van.
2020. ápr. 13. 23:24
5/32 A kérdező kommentje:
Köszi, ez hasznos volt
2020. ápr. 13. 23:24
7/32 A kérdező kommentje:
Ez ilyen meglepő?
2020. ápr. 13. 23:34
8/32 anonim válasza:
Igen ez durván meglepő, ezt én is csalódott rosszallással olvastam végig. Mi a franc, mit tanítanak általánosban?
9/32 A kérdező kommentje:
Általánosban infó órán nagyrészt csak játszottunk a gépen
2020. ápr. 13. 23:49
10/32 anonim válasza:
Látszik, de irodalomból se figyelhettetek oda sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!