Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért húzzák az érettségiről...

Miért húzzák az érettségiről való döntést az utolsó pillanatig? Most épp húsvét előtt akarják bejelenteni

Figyelt kérdés

Minek kell húzni az utolsó pillanatig? Most épp az a duma megy hogy Húsvét előtt vagyis praktikusan jövő hét csüt legkésőbb bejelentik. Evidens hogy akkor már tényleg lépni kell , mert ez a legutolsó olyan időablak amikor a megváltozott helyzethez való felkészüléshez még lesz elég idő a sulik oldaláról is.

Csak azt nem értem minek kell ezt ennyire kihúzni? Úgyis tudják már akiknek tudniuk kell mi lesz a döntés. Vagyis akár itt és most is bejelenthetnék.

(Ja és nem kérek a szar szajkózott üres dumából hogy „készülj úgy mintha az eredeti időpontban lenne.... mert az eredeti időpontban nem lesz....ennyi)

2020. ápr. 5. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem mimdegy? Készülj májusra fel aztán ha csúszik akkor max többet tudsz tanulni. Te szegény....
2020. ápr. 6. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Édes Istenem... Én 11 éve érettségiztem, keddre voltam beírva - vasárnap kirándultam, hétfőn bementem, reggel közölték nekem és egy csajnak, hogy mi ketten a névsor határán vagyunk, és ma érettségizünk.

Én örültem, és mondtam a csajnak: "Király! Ha nem tudsz valamit, mond, hogy holnap érettségiztél volna, és ma akartad átnézni."

Mindkettőnknek jól sikerült :)

Szóval ne izgulj, tökmindegy, mikor lesz.

29/F

2020. ápr. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!