Hogyan kell kiíratkozni érettségiről?
Vagy beszélsz az osztályfőnököddel hogy ki akarsz iratkozni, és mondja hogy mi a következő lépés, vagy ha őt meg akarod kerülni akkor egyenesen mész a suli titkárságára és mondod nekik hogy ki akarsz iratkozni.
(nem tartozik a kérdéshez de szerintem hibát követsz el, manapság már szinte alap az érettségi)
Nem értem, hogy miért akarsz "kiíratkozni érettségiről? Ha úgy gondolod, hogy nem teszed le az érettségit, akkor a legmagasabb iskolai végzettséged 4 gimnázium lesz és nem érettségi. De ha bemész a suliba, úgyis elmagyarázzák, mik a lehetőségeid a későbbiekben.
Sajnálom, hogy így döntöttél, érettségi nélkül a további tanulásod, boldogulásod sem megoldott.
Úgy tudom, az írásbeli érettségik már bőven lementek (magyar, matek, írásbeli idegen nyelvek - nos, ezek mindenképpen "megvoltak", vagyis már megrendezték ezeket a vizsgákat, "lementek"). A magyar és a matematika kötelező érettségi tantárgyak, szóval ezekből mindenképpen automatikusan 1-es lett a vizsgád, ami nyilván egyet jelent azzal, hogy megbuktál. Vagyis én nem csinálnék semmit,csak bemennék és közölném velük a tényt, hogy ne várjanak az eljövendő szóbelikre sem, mert felesleges, mivel nem mész.
Az, hogy mik a terveid, az nekik nyilván mindegy, de tény, hogy érettségi nélkül nem sok esélyed van sehol... kivéve szalagnál... meg ilyen helyeken...
Már megoldottam köszönöm, dolgozok a szakmámban (kőműves és hidegburkoló) 8órában 10ezer forintért
Azért nem iratkoztam ki mert nem voltam 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!