16 éves túlsúlyos fiú vagyok kb 23-25 kiló felesleggel, ami miatt elég sokat bántanak az osztálytársaim, meg önbizalomhiányom van ezért, nem merek magamért kiállni, amiért mégtöbbet bántanak stb stb. Tegyük fel, ha nem lenne iskola már szeptemberig, és addig nekiállnék sokat mozogni, edzeni, egészségesen enni meg ilyenek, és addigra leadnám a súlyfeleslegemet (vagy legalább is egy nagy részét), akkor hogy reagálnának, ha visszamennék így az iskolába szeptemberben? Illetve szerintetek ez után hogy állnának hozzám?
Ez egy baromi jó ötlet. Igenis használd fel a szabadidődet. Ajánlom figyelmedbe, a saját testsúlyos edzést, mivel minden edzőterem zárva van jóformán. Paul "Coach" Wade- Fegyencedzés című könyvet tudom ajánlani, kiindulási alapnak. És étkezési szokásnak felvenném, az időszakos böjtöt, persze csak lightosan kezdeném. :) Ha kell segítség, tanács, vagy elakadsz, akkor írj nyugodtan.
24/F
2020. márc. 30. 01:42
2/11 anonim válasza:
Ha leadnád a súlyod, de ugyanúgy nyámnyila maradnál és hagynád magad piszkálni semmit se érne, mert akkor másba fognak belekötni. Az önbizalmad is hozd helyre, és ne engedd, hogy csesztessenek, csak így van igazán esélyed.
2020. márc. 30. 02:01
3/11 anonim válasza:
Te mekkora egy nyomorult p[]cs vagy kettes válaszoló.
Aki 5 hónap alatt lead 25 kiló felesleget, annak olyan kicseszett erős önkontrollja és akaratereje van, hogy te olyat legjobb napjaidon se tudnál elképzelni.
Az önbizalom a sikerélményekből táplálkozik. Ha a kérdezőnk nyár végéig eléri a célját, akkor már láthatóan lesz mögötte teljesítmény, és lesz miből önbizalmat merítenie.
És nem fogják szó nélkül hagyni ezt a cselekedetét az osztálytársai sem.
2020. márc. 30. 02:44
4/11 anonim válasza:
merj változtatni és ne félj attól h mit fognak szólni. biztos nem a mostani jelzőkkel fognak illetni! támogatom az ötletet, sok erőt és kitartást hozzá.
2020. márc. 30. 02:55
5/11 anonim válasza:
Nem, ne tegyük fel. Ne feltételes módban írd, mert szar sem lesz belőle. Már tegnap neki kellett volna állnod... Csináld!
2020. márc. 30. 03:37
6/11 anonim válasza:
Ne miattuk csináld, magad miatt! A túlsúly az egészséged szempontjából is káros.
2020. márc. 30. 07:39
7/11 anonim válasza:
Ugyanúgy piszkálnának tovább.
2020. márc. 30. 08:44
8/11 anonim válasza:
Hajra!😁 Egy kis sportal az önbizalmad is nőni fog. Tudom nem könnyű kiállni magadért..de én hiszem hogy sikerülni fog. Én se vagyok a legmagabiztosabb lány. Szurkolok! 17l
2020. márc. 30. 09:59
9/11 anonim válasza:
#3 Ha ugyanúgy nem áll ki magáért akkor bele lehet tojni. Akkor majd nem a súlyába fognak belekötni, hanem abba, hogy egy "Nyúl Béla". Régen engem is kiközösítettek, zaklattak, szekáltak, tudom miről beszélek.
2020. márc. 30. 12:39
10/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha a súlyod csökkenésével megnône az önbizalmad és összeszednéd magad, az tök jó lenne. De ha nyámnyila maradsz úgy is, akkor majd belekötnek másba, te meg ugyanúgy nem fogod tudni megvédeni magad. Fejben is helyre kell tenni a dolgokat, de egyébként jó ötlet a fogyás, az egészséged meg egyéb okok miatt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!