Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálnak bűncselekmény-...

Miért csinálnak bűncselekmény-szerű dolgokat az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Egyik órán amikro a tanár kérdezte a hetestől a hiányzókat, csak úgy az én nevemet is mondta, a taár mivel új az iskolában, beírt engem hiányzónak..

Otthon derült ki a krétából, hogy be vagyok írva, utolsó előtti órára.. (pedig ott voltam)

Írok az ofőnek, hogy Tanárnő, a fizikatanár beírt engem hiányzónap csütörtökön az utolsó előtti órára.. (mert az ofő rendezi ezeket az ügyeket) Írja nekem, hogy a tanár azt mondta, hogy a hetes (és még 3-man rajta kívül) mondták hogy nem voltam bent órán.. Én hátul ültem, nem hallottam, hogy mit mondanak

Másnap megkérdezte az ofő az egész osztály előtt, hogy miért mondták, hogy hiányzom, erre az én csoportomból (kb osztály fele, 12 fő) MIDNENKI!!! mondta, hogy hát azért, emrtott se volt(am).. Hát kész. Ott sokkot kaptam.. Úgy hazudnak, mintha 40 éve gyakorolnák... Pedig nagyon jó iskola, nem egy kis tanyasi putri hely...

Ofő természetesen nem hisz nekem... Én tudom, hogy ott voltam, tudom is, hogy mit csináltunk..

Mondtam az ofőnek, hogy azért nem csinálhatja velem, egyértelmű, hogy ott voltam, nézzék vissza a kamerákat, látszik, hogy bementem a terembe, és a végén kijöttem..

De nem, mert az osztály összes többi tagja biztos nem hazudik..

Ennyire utálnak engem???? Ezért ha 18év felettiek lennének bűncselekményt követnének el!!!! Normálisak?

Végül anyám és apám ment be az igazgatóhoz ügyvédi kérelemmel, hogy nézzük meg a felvételeket.. Azon természetesen látszott, hogy ott voltam az órán...

A többiek csak ejnyebejnyét kaptak..

2020. márc. 12. 11:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Húú bocsi a hibákért, nagyon fáradt vagyok...

remélem érthető :)

2020. márc. 12. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Linkek figyelmetlenek , rutinból trogerkodnak . Sittes vagy primitívekkel nem teszik ezt mert az rommá veri a búrájukat .
2020. márc. 12. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A többiek biztosan viccesnek gondolták.

Az fura, hogy csak enyjebenyjét kaptak. Az iskola hibája, ha ezt nem bünteti. Ezzel kvázi még biztatja is őket, hiszen semmi következménye.

De a lényeg, hogy kiderült. Talán máskor már eleve hisznek neked és megkérdőjelezik, hogy igazat mondanak-e.

Egyébként a tanár is hülye, hogy nem veszi észre, hogy beír hiányzónak, közben meg ott ülsz a teremben.

2020. márc. 12. 11:41
 4/11 anonim válasza:
100%
Valakinek rájuk kéne ilyeszteni am meg a tanár nem lát órán?
2020. márc. 12. 11:44
 5/11 A kérdező kommentje:
De lát, csak új és nem ismer mindenkit személyesen...
2020. márc. 12. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy ilyenek vannak, valószínűleg komolytalanul vesznek mindent és ezért csinálták.
2020. márc. 12. 12:13
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Órán hívd fel a tanár figyelmét, hogy tuti emlékezzen rád! Ess ki a padból, vagy folyton kérdezz vissza, jelentkezz, stb
2020. márc. 12. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Hülyeség, semmi ilyet nem kell tennie, ha ott van, akkor ott van. Az említett tanár egy gyökér.

2020. márc. 12. 13:47
 9/11 A kérdező kommentje:

NEM GYÖKÉR, CSAK ÚJ ÉS NEM TUDJA KÍVÜLRŐL A NEVÜNKET!!!

Ezen mit nem lehet érteni? Eljátszották a tanárral, hogy beírjanak hiányzóóóónak... Mert még nem ismer minket.. Csak a lányokat :)

2020. márc. 12. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez rendkívül durva kiközösítési kísérlet volt részükről. Nem irigyellek, az biztos!

Ez volt az első ilyen eset? Próbáltak már másféleképpen is ártani a Tekintélyednek?

2020. márc. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!