Technikai admin dolgozók mit csinálnak majd egy bezárt iskolában hétfőtől?
Mert a tanárok „távoktatnak“ (hahhaa röhög a vakbelem-akkor se működött az oktatás amikor bejártak...) de ezt hagyjuk.
De az admin -technikai dolgozók mi a búbánatot fognak csinálni egy bezárt üres diák nélküli suliban?
Forgatókönyvek:
a) bejárnak ahogy eddig és kb semmit se csinálnak ,mert mit is csinálnának
b) elmennek fizetett szabira de az 1 hónapra elég majd elfogy-és utána? És nyáron 2 hónapos nyári szünet? És ősszel? Ezzel csak elodáztuk a kérdést
c) fizetetlen szabi? de akkor miből élnek majd? Ott fogják hagyni a helyet és elmennek kb bárhova ahol fizetnek-az iskolának meg KO technikai admin nélkül ha majd újra beindul az élet
Szóval ? Mi lesz? Mi várható?
"Nehéz az iskolatitkár élete"
Azt oldja meg az iskolatitkár. Mert én nem az vagyok.
Ja és itt pont ő lesz az első aki nem jön majd be, már ezen a héten is több napot volt távol mert "nem akarok megfertőződni"
Ő lesz az első aki hétfőn bejelenti hogy nem jön.
De és a többi admin technikai?
"szerintem pont baromi sok intéznivaló lesz."
Mondjuk egy konyhás, egy gyógypedes, egy laboráns asszisztens, egy felzárkóztató fejlesztőpedagógus stb - ezek ?
Mert ezek esetében a távmeló kizárt, bemennek és mit csinálnak? Nézik a falat?
A karbantartó bejár de nemsok dolga lesz,javításokat elvégzi ami adódik.
.Szabadsága nincs ennyi,mert nemrég dolgozik ott.Nagybatyamrol van szó azért tudom ennyire.
"Szabadsága nincs ennyi,mert nemrég dolgozik ott."
Ha sok éve ott lenne akkor se lenne elég szabija mert gondoljuk meg van 20 nap alap + pót az évek után legyen pl 25 napja. Oké.
Ez mire elég? 1 hónapos zár és már elment 20 nap belőle.
És akkor még mindig csak ápr közepén járunk és hol van még jún 15 a tanév vége.... AZ még + 2 hónap
és ha vége a tanévnek jön a nyár amikor meg végképp semmi értelme berendelni bárkit és és arra is kell(ene ) szabi.
A jelenlegi helyzetben az igazgató mondta ezt neki, igaz az egész éves szabi is kevés lesz lenne lehet sokáig tart.
De nyáron nekik nincs szünet ,hiszen akkor végzik el a renoválást, tisztasági festéseket stb.
Közvetítem amiket mondott nagybátyám
A Konyhasok is mennek mert ebéd lesz !! És érte lehet /kell menni mert jár az egy ingyenes ebéd gyerekenként.
Többi dolgozóról nincs infom.
Naaa, múltkor még iskolatitkár voltál.
Meg egyszer alapítványi iskola, aztán egyházi.
Ha már ennyit foglalkozol a kamuvilágoddal, legalább legyél következetes.
'Ha már ennyit foglalkozol a kamuvilágoddal,"
Majd hétfőtől meglátod mekkora kamuvilág! Olyan kamuvilág lesz hogy a fal adja a másikat!
Sulik zárva, ovik-bölcsim zárva /zárnak, készül a plázazár, készül a tömegközlekedés "átszervezése" (tudjuk ez mit jelent)... majd lesz neked kamuvilág!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!