Miért van ez? Ki tud erre válaszolni?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki mindenkit megvéd, még tanárokkal szemben is. Sokan felnéznek rá, emiatt is.Viszont, mikor rólam volt szó,mikor nekem is lehetett volna a védőm, inkább ellenem volt, de azt mondta, hogy a másik osztálytársunk volt a probléma kiváltója. Akkor ha nem voltam szimpatikus, miért másra hárította csak az ügyet?2020. febr. 20. 19:16
1/6 anonim válasza:
Gondolom nem személyeket véd más személyek ellen, hanem az igazságot. Ehhez nem sok köze van a szimpátiának.
2/6 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben, inkább a szimpátián alapult. Mikor nekem kellett volna támasz, akkor engem támadott az osztálytársunkkal. Viszont, mikor bárki erről tudomást szerzett, azt mondta, hogy az osztálytársunk nem bìrt engem, holott ő sem. Másokkal meg vajszìvűen viselkedik.
2020. febr. 20. 19:33
3/6 anonim válasza:
Igen, ahogy az első írja: az igazságérzete szerint jár el.
4/6 anonim válasza:
Amúgy tök érthetetlen a helyzet, amit írsz, de mindegy is.
5/6 anonim válasza:
Nem szimpáta alapján véd, hanem igazságos próbál lenni.
Ez olyan, mintha én nekem rossz napom van, ezért ráordítok egy osztálytársamra, hogy "vidd innen a sz.ros segged", mert az utamban állt és nem érteném, miért nincs igazam.
6/6 A kérdező kommentje:
Mikor osztályt akartam váltani, akkor velem is vajszìvű lett, de aztán kiderült, hogy nem voltam neki szimpatikus, amit tapasztaltam is.Lehet most sem. Én ezt nem tudom. Igazság az nagyon fontos, akkor már van közös pontunk.
2020. febr. 20. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!