Miért rossz az, ha egy kollégiumban valaki este 7-8kor lefekszik aludni, és felkel már hajnalban 3-4 körül?
#7:
Ezzel a hozzáállással csak magadat minősíted, tahóvári.
#7-es: itt nem több müszakról van szó, hanem egyetemistákról, akik mind (késö) délelöttöl délután/estig vannak egyetemen, azaz mindenkinek egyformán kell mennie, ezért a napirendje is hasonló a többségnek, KIVÉVE a kérdezöt.
Ha nem vagy képes a különbséget észrevenni, akkor veled meg a gondolkodási képességeiddel vannak komoly bajok!
Egy pillanat!
A kérdező egy szóval nem írta, hogy neki probléma, hogy a társai még élik az életüket, amikor ő lefekszik aludni.
Én 10-11 körül feküdtem, 6-kor vagy fél 7-kor keltem, és ezen is sokszor pampogott egyik szobatársam, hogy miért kelek olyan korán.
Persze, mert ő ötödéves volt, a diplomamunkáját írta, gyakorlatilag sehova nem kellett bejárnia, legalábbis időre nem.
Nekem a volt barátnömőm kapott ettől hülyét. Elmentünk bulizni pl, majd hazaértünk, én hozzá voltam szokva, hogy legkésőbb reggel 8kor kelek, ő délig akart aludni és felébredt rám.
Vszeg a kolis szobatársak is így vannak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!