Azért sírtam este mert a tanárnő azt mondta, hogy rossz a vonalzóm. (? )
Félreértés ne essék...nem vagyok se.sírós, se nagyon érzékeny lány.
Adott volt egy matek óra, amin egy színes mintás vonalzót használtam. A hátuljára volt ragasztva a papír a mintával, ami miatt kicsit görbe volt az "egyenes", amit húztam vele. És mondta is a tanárnő, hogy ez így nem jó, meghogy ne azért hozzam el mert szép meg ilyesmi... És én mondani akartam neki,hogy nem azért hordom mert szép, hanem mert azt hittem, hogy megfelel q célra. De rájöttem, vagyis úgy éreztem, hogy nem értené meg, de hiába kezdtem bele ebbe háromszor, nem bírtam folytatni a mondatot.
Aztan este elgondolkodtam valamiért ezen és elkezdtem sírni. Pedig ENNYIÉRT nem kéne. És csak arra gondoltam, hogy azt a vonalzót meg apától kaptam valamikor régen és hogy miért vagyok kiakadva. Pedig tényleg nem vagyok ilyen,hogy ennyiért sírjak.
14/L
Nem tudjuk az egész életed történetét, de valószínűleg inkább apukád, mintsem a vonalzód miatt sírtál. :D
Én is szoktam hülyeségek miatt pityeregni, a múltkor egy VÍGJÁTÉKON bőgtem el magam. XD
Köszönöm a válaszokat és hogy ilyen kedvesek vagytok! :)
Jól esett ezt megosztani valakikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!