Mennyire volt jogos? Ti kiakadnátok?
Főleg szülőkhöz szól a kérdésem,dd bárki írhat náluk et hogy van.
Most, azaz az ötödik órám tesi lett volna.
Reggel, kicsit siettem és otthon felejtettem a torna felszerelésem.
Soha nem fordult még elő, mindig tesiztem, nem lógtam el az órákat, sokszor még betegen (menzesz alatt is tesizte.).
Szóval idén is ez volt az első, hogy otthon felejtettem.
Most pedig kaptam egy nagy egyest.
(év elején mindenkivel abban állapodtunk meg, hogy aki 2x nem hoz cuccot, az nagy egyes.
Hiába mondtam, első alkalom, nem érdekelte.
Nyolcadikos vagyok.. Ugye ezt le fogják sza.. Ni??
Máshol is egyest kap, aki nem visz cuccot?
"Például volt, azért adott egyest, mert nem ment úgy a húzódzkodás:D, meg nem tudtam kötelet mászni"
Na ezért nem szeretik a tesiórákat a gyerekek és nem kedvelik meg a mozgást sem. Mi lenne, ha nem a gyerek képességét osztályoznák?
Ad1. A menstruáció nem betegség.
Ad2. Nem tudtál részt venni az órán, jogos az 1-es órai munkéra (másból ha nem viszel cuccot, attól még ott vagy, beleszólhatsz, lapra jegyzetelhetsz, szomszéd könyvét nézheted, de tesiből nem így működik)
Ad3. Semmi jelentőssége nincs ennek a jegynek. Ha vannak rendesen (darabszámot is tekintve) jegyeitek, akkor ez nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!