Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire volt jogos? Ti...

Mennyire volt jogos? Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Főleg szülőkhöz szól a kérdésem,dd bárki írhat náluk et hogy van.

Most, azaz az ötödik órám tesi lett volna.

Reggel, kicsit siettem és otthon felejtettem a torna felszerelésem.

Soha nem fordult még elő, mindig tesiztem, nem lógtam el az órákat, sokszor még betegen (menzesz alatt is tesizte.).

Szóval idén is ez volt az első, hogy otthon felejtettem.

Most pedig kaptam egy nagy egyest.

(év elején mindenkivel abban állapodtunk meg, hogy aki 2x nem hoz cuccot, az nagy egyes.

Hiába mondtam, első alkalom, nem érdekelte.

Nyolcadikos vagyok.. Ugye ezt le fogják sza.. Ni??

Máshol is egyest kap, aki nem visz cuccot?

2020. febr. 12. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mashol is igen, mi anno inkább be se mentünk ha ilyen előfordult mert inkább az igazolatlant választottuk. Kérünk esetleg másik osztályból barátnőtől vagy sírva mentünk oda a tanarhoz hogy gorcsolunk. Utólag azt mondom hogy a legegyenesebb vállalni a következményt ha már otthon hagytam.
2020. febr. 12. 12:10
 2/13 A kérdező kommentje:

Így történt, hogy vállaltam.

Ezért nem értem, mert kivétel nélkül mindig vittem cuccot, ha beteg voltam volt felmentésem.

Volt hogy 1x még tavaly nagyon görcsöltem, szóltam óra elején és meg engedte könnyítettet csináljak.

Kérni nem tudtam sajnos..

Legközelebb jobban figyelek, de azért egyest szerintem nem kellet volna adni.

Ha sokadik alkalom, az más.

2020. febr. 12. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha így volt meg beszélve nem volt jogos, engem is zavarna de ez csak tesi, nem érdemes bolygatni a témát továbbtanulási szinten senkit nem fog érdekelni, a szüleidet meg te ismered ők hogy reagálnak. Talan a jegyedet sem fogja elrontani ha kivételes alkalom volt.
2020. febr. 12. 12:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2020. febr. 12. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyes és/vagy szaktanári járt érte anno. :D

Volt emiatt pár egyesem, a kutyát nem érdekelte, se a továbbtanulásomra nem volt hatással, se a szüleim nem igazán reagáltak rá, pedig nem szerették ha rossz jegyet vittem haza.

2020. febr. 12. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a testnevelés az egy baromi komoly és fontos tantárgy, véresen komolyan kell venni. :D

Senkit nem fog érdekelni a továbbtanulás szempontjából, hogy hanyas vagy tesiből, szóval nyugi!

2020. febr. 12. 13:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Egy tesi egyes ennyire komoly?

Nálunk a tanár csak úgy zsigerből osztogatja az ötösöket szarért, hugyért. Tegnap azért kaptam ötöst amiért át tudtam ugrani a fél méteres szekrényt :D

Éppen ezért akkor nem öltözök át amikor kedvem tartja, néha szándékosan is otthon hagyom a felszerelést. Testnevelésnek amúgy sincs semmi értelme. Elmebeteg volt aki kitalálta. Nagyjából 10 db egyessel most 3,48-ra állok :D Túlságosan jól.

2020. febr. 12. 16:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Nálunk elég bunkó a tanár..:/ Nem tudom,mit erőlteti. Például volt, azért adott egyest, mert nem ment úgy a húzódzkodás:D, meg nem tudtam kötelet mászni.
2020. febr. 12. 19:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben én SOHA nem vittem felszerelést. Levettem a cipőt és ruhában tesiztem. Egyszerűen nem fért volna be a táskámba a tornacucc, annyi mindent kellett volna vinni, a zsáktólt meg féltem, hogy elhagyom.

Sosem kaptam érte egyest és a történetedet olvasva leesett az állam.

2020. febr. 12. 19:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Ohh, nem csodálom. Én is szerettem volna így, de nem engedi ezt senkinek sem..:O
2020. febr. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!