Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez beteges? A...

Szerintetek ez beteges? A kérdés komoly.

Figyelt kérdés

A kérdés komoly. Az a helyzet, hogy én egy kis szürke kis egér vagyok a suliban. Ha kell, én rám lehet számítani, de ez fordítva nincs így. Soha még senkivel nem voltam úgy igazán jóba, hogy legjobb barátnők legyünk vagy szimplán lelki társak.

Mivel szürke kis egér vagyok, felnézek a nálam menőbbekre.

Most új suliba vagyok. Van egy lány osztályrársam, akire felnézek, mert nagyon menő, laza, vagány, gazdag és szép (én is lány vagyok, de nem lezbikus).

A baj csak ott kezdődik, hogy amit a menő osztálytársam mesélt, azt leírom egy kis füzetbe ledátumozva, megszámozva. Az előző suliban is ez volt, leírtam mindent arról a lányról, amit csak megtudtam. Mintha egy igazi példakép lett volna.

Oviba is volt ilyen, igaz, ott még nem írtam semmit, csak a helyébe képzeltem magam.

Ez beteges?

2020. febr. 11. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól még nem normális hogy te is csináltad, 9-10#..
2020. febr. 12. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintetek ez beteges?

Ez volt a kérdés

Ez alapján válaszoltam, hogy szerintem nem, mert én is csináltam.

2020. febr. 12. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa. Ha nem tudsz vagy nem akarsz leszokni erről, akkor "tágits", írj le mindent ami inspirál téged, ne csak ettől a lánytól, hanem ha pl.olvasol egy jó mondást, idézetet. Akkor a naplód jó eszközzé válhatna az önbizalmad erősítésében. Ne legyél rákattanva egy emberre, inkább az általános értékeket keresd, több forrásból.
2020. febr. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!