Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez beteges? A...

Szerintetek ez beteges? A kérdés komoly.

Figyelt kérdés

A kérdés komoly. Az a helyzet, hogy én egy kis szürke kis egér vagyok a suliban. Ha kell, én rám lehet számítani, de ez fordítva nincs így. Soha még senkivel nem voltam úgy igazán jóba, hogy legjobb barátnők legyünk vagy szimplán lelki társak.

Mivel szürke kis egér vagyok, felnézek a nálam menőbbekre.

Most új suliba vagyok. Van egy lány osztályrársam, akire felnézek, mert nagyon menő, laza, vagány, gazdag és szép (én is lány vagyok, de nem lezbikus).

A baj csak ott kezdődik, hogy amit a menő osztálytársam mesélt, azt leírom egy kis füzetbe ledátumozva, megszámozva. Az előző suliban is ez volt, leírtam mindent arról a lányról, amit csak megtudtam. Mintha egy igazi példakép lett volna.

Oviba is volt ilyen, igaz, ott még nem írtam semmit, csak a helyébe képzeltem magam.

Ez beteges?

2020. febr. 11. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom de őszintén ez egy kicsit furcsa. Szüleiddel minden rendben? testvéreid vannak? Azt ajánlom inkább azt keresd meg te ki vagy valójában, mit szeretsz, hobbi, sport, a jövőd, ne ilyenekkel foglakozz.
2020. febr. 11. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
szerintem nem jó.. Magaddal foglalkozz, magadba figyelj, a naplót naponta írd, az jó, de a Te gondolataid, érzéseid írd le, vagy azokat az élményekről írj, ami aznap megérintett, amit olvastál, tanultál és érdekes volt. Nem vagy szürke egér. Nem kell utánozni senkit.
2020. febr. 11. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Ne mások körül forogjon az életed.
2020. febr. 11. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki rólam ilyen naplót vezetne kicsit megijednék. Ha szimpatikus és felnézel rá, barátkozz vele de ez inkább beteges rajongás. Miért csinálod? Szerintem jobb lenne ha a saját életeddel foglalkoznál és azt tennéd olyan érdekessé hogy arról is érdemes legyen írni. Csak rajtad áll, nem kell hozzá gazdagnak se lenni
2020. febr. 11. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem biztos,hogy beteges,de amit teszel,az nem helyes.

Olyan,mintha a saját életedet átadnád annak a példaképnek,hiszen ő határoz meg tégedet,nem te saját magadat.

Éld az életedet,építsd magadat,ne mások után menjél!

Az,hogy nem vagy olyan népszerű,szerintem nem is baj;lesznek,akik így fognak tégedet szeretni.:)

2020. febr. 11. 21:33
 6/13 A kérdező kommentje:

Szüleiddel minden rendben?

- Hát nem igazán.

testvéreid vannak?

- Van egy öcsém.

Azt ajánlom inkább azt keresd meg te ki vagy valójában, mit szeretsz, hobbi, sport, a jövőd, ne ilyenekkel foglakozz.

- Tudom, miben vagyok magamhoz képest jó, a fociban, és szeretem is azt csinálni, de már késő lenne elkezdeni. A jövőm már most el van cseszve, mert nem mehettem abba a suliba, ahova szerettem volna, szóval 35-40 évet fogok ledolgozni egy olyan szakmában, amit ki nem állhatok.

Magaddal foglalkozz, magadba figyelj, a naplót naponta írd, az jó, de a Te gondolataid, érzéseid írd le, vagy azokat az élményekről írj, ami aznap megérintett, amit olvastál, tanultál és érdekes volt.

- Foglalkoznék magammal, ha volna értelme, az érzéseimet és a gondolataimat nem tudom megfogalmazni, és nem is nagyon lényegesek. Élményeim nincsenek, szinte állandóan unatkozok sajnos. Ha írnék magamról naplót olyan élményekről, amik megérintettek, annak több mint 90÷a másokról szólna.

Nem vagy szürke egér. Nem kell utánozni senkit.

- De igen, sajnos az vagyok. Egy szürke kis patkány.

Ne mások körül forogjon az életed.

- Mondani könnyű. De ha a saját életem körül nem foroghat, akkor mégis mit csináljak?

Miért csinálod?

- Nem tudom. Talán azért, mert az én életem olyan unalmas, hétköznapi, minden napom ugyanúgy telik, soha nem történik semmi. Míg mások akár egy regényt is írhatnának, hogy mi történt velük egy nap.

Az,hogy nem vagy olyan népszerű,szerintem nem is baj;lesznek,akik így fognak tégedet szeretni.:)

- De ez az, higy szinte senki nem szeret!

2020. febr. 11. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Vedd észre az apró dolgokat is magad körül,amik örömöt okozhatnak,és legyél nyitott!

Miket szeretsz még csinálni szabadidődben?

Ha van értelmes elfoglaltságod,akkor az már érdekessé tehet tégedet.

Elég pesszimistának tűnsz,talán azért nem rajonganak érted mások.

2020. febr. 11. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:

A problema ezzel az, hogy ha nem valtoztatsz ezen ez kesobb sem lesz maskepp es akkor mar valtoztatni sem fogsz tudni. Hagyd ezt a rajongas szindromat, es azt keresd te ki vagy. Nem birom mikor rajtam is csungenek rajongassal lanyok, holott csak magamat adtam. Ha te is magadat adnad, tan maskepp lesz.

Volt egy baratnom aki szinten ilyen “kovetett” mint te. Mire felnottunk en egyre sikeresebb lettem a szakmamban, maganeletem is jol alakult a vegen olyan irigy lett ram hogy mar lassan szoba sem all velem. Ez szted oke?

2020. febr. 12. 07:12
 9/13 anonim ***** válasza:
nem beteges
2020. febr. 12. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
én is csináltam régen.
2020. febr. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!