Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy csaj a suliban, aki...

Van egy csaj a suliban, aki szeptember óta csak sír. Mi baja lehet? Info lent--

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány a suliban, nem lehet több, mint 16.. És szeptember óta, MINDEN nap MINDEN órájában csak sír, bőg, így halkan vinnyogva, de azért látványosan. Nézegeti a telefonját, és bőg. És nem hagyja abba. Senki nem szól hozzá, még a tanárok se... Mindenki elmegy mellette.. Már lassan iskolai látványosság, mindenki nézi, hogy most mivan? Már kezdjük megszokni, de nem meri senki megkérdezni valamelyik tanárt, hogy mi van..

Ha valami lelki gondja van, miért nem marad otthon? Hátha van valakinek tapasztalata...

2020. febr. 7. 22:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy nem értem ezt a "menj oda és kérdezd meg" dumát :D Hülyeség, a csaj úgyse mondaná el vadidegeneknek hogy mi a baja.
2020. febr. 7. 23:16
 22/33 anonim ***** válasza:
38%
Vagy ti simán elmondanátok miért bőgtök egész nap, ha csak úgy odamenne hozzátok valaki? Mert akkor furák vagytok :D
2020. febr. 7. 23:17
 23/33 anonim ***** válasza:
88%
#21 Lehet, hogy ezt a szerencsétlen lányt SENKI nem kérdezi még otthon se. Lehet, hogy örülne egy jó szónak. Megpróbálással mit veszít. Amúgy ez már rég pszichiátriai eset, nem is értem a környezetét. Hogy fajulhatott ez eddig?
2020. febr. 7. 23:23
 24/33 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, a mai modern világban ez nem divat, de talán oda kéne menni és megkérdezni, nem pedig bámulni és kiközösíteni. Vagy olyan gerinces gyerekek vagytok, hogy megvárjátok míg esetleg végleg összeomlik? Mert ha igen, megsúgom, nem jó dolog azzal a tudattal élni, hogy "...talán ha beszéltem volna vele..."
2020. febr. 7. 23:35
 25/33 October15 ***** válasza:
90%

Mi a fsz de most tényleg?!

Először is külön gratulálnék a kérdezőnek a hozzállása kacsán. Egyáltalán miért izgat mi baja van ha amúgy égő lenne vele bármit is kezdeni? Hát B+ én kérek elnézést a csaj helyett is hogy zavarja a kis világodat vagy a fszom tudja.....

De a tanárokat, iskolapszichológust, szülőket stb is fehér fal elé állítanám mint anno a románok Ceausescu-t.

Zseniális hogy mennyi empátia szorult egyesekbe...

2020. febr. 7. 23:38
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim mindíg kiirt egy hétre ha testi/lelki bajom volt.
2020. febr. 8. 00:34
 27/33 anonim ***** válasza:
82%

Egyszerűen szánalmas az egész.

Ott sír egy lány hónapok óta egy iskolai közösségben, de még véletlenül se menne oda senki hozzá, hogy vigasztalja, megpróbálja kideríteni mi a gond.

Komolyan ilyen gyerek vagy? Világégés lenne odamenni és nyújtani a kezed az embertársad felé?

Még egy tanárhoz se tudtok odamenni, komolyan. Remek felnőttek lesztek.

2020. febr. 8. 06:24
 28/33 anonim ***** válasza:
78%

Számomra is hihetetlen, hogy van, létezhet ilyen. :-( Nem tudom, mivé alakul a világ, mindenki elvan sajátmagával és nem mennének oda megkérdezni: mi a baj, vagy megvígasztalni, bevonni valamilyen közösségbe, bármi. Kérdezőt is visszatartja hogy ha "odamenne" akkor "mások mit gondolnának" "mit hinnének". :-(

"iskolai látványosság" :-( :-(

2020. febr. 8. 07:12
 29/33 anonim ***** válasza:
82%

ELOLVASTUK!

Az a tapasztalat, hogy ha már itt ilyen kemény vagy akkor nyeld le a büszkeséger és takarodj oda megkérdezni mi a baj!!!

Elmondták normálisan... Mit nem lehet felfogni? Miért lenne égés? Mert azt hiszik hogy... Nőjj már fel...

Lehet szegénynek kórházban van valakije, valóban meghalt vkike, szar a helyzet otthon ( ezért nem maradhat otthon se pl...) Vagy csak szerelmi bánat.

Az a tapasztalat hogy takarodj oda megkérdezni!

Azért mert így illik ez a helyes és érett emberséges cselekedet!

Ha meg ciki neked oda menni akkor ne irogass ki róla h mi baja...

2020. febr. 8. 07:35
 30/33 anonim ***** válasza:
78%
Bizony lehet,hogy valakije beteg és a telefonon írják neki a rossz híreket. Oda kell menni hozzá, és megpróbálni segíteni. Ha segíteni nem is tudtok, legalább érezze hogy nincs egyedül.
2020. febr. 8. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!