Van egy csaj az osztályban aki nem igazán kedves velem. Mit csináljak, hogy ez változzon?
Szokott szurkálódni beszólogatni közben meg nem is csináltam semmit sőt múltkor tök jót beszélgettünk és igazából azóta szólogat be.
Meg valamelyik nap rám írt, hogy nem érti a fizikát és, hogy hívjam fel és magyarázzam el vagy találkozzunk és korrepetáljam de nekem mennem kellett edzésre és ezt el is mondtam neki, ő mondta is, hogy oké nem baj de tegnap előtt meg lebunkózott.
Ez zavart engem és meg is kérdeztem, hogy miért ő meg azt mondta, azért mert a fizikatanárnak szóltam, hogy nem érti a fizikát (mondjuk ha nem azt nézné órán, hogy írok és odafigyelne akko ő is értené a fizikát) és korrepetálásra lenne szüksége de szerintem nem ezért, mert ez egy tök szép gesztus volt tőlem szerintem, hanem azért, mert nem hívtam fel és magyaráztam el neki.
Szóval mit mondjak neki, hogy végre leszálljon rólam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!