Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti adnátok ezért szaktanárit...

Ti adnátok ezért szaktanárit egy egyházi iskolában?

Figyelt kérdés

Egy barátom azért kapott szaktanárit, mert informatika órán, amikor azt csinálhattál amit akarsz, lövöldözős játékkal játszott.

Ti mit tettetek volna a tanár helyében? Tényleg nem lehet ilyenel játszani egy egyházi suliban?

2020. febr. 7. 17:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem adnék. (Mondjuk én még csak 12.-es vagyok, de az igazságérzetem nem hagyná)

Egy dolgot jegyezz meg: a tanárok azt csinálnak veletek amit akarnak.

Én is egyházi iskolába járok, de nálunk olyan az info tanár, hogy sokszor csak úgy óra közben is játszunk. :D 10 évvel van lemaradva. 4 év alatt egy dolgot tanultam tőle. Nem egyszer volt olyan, hogy mi magyaráztunk el neki egy feladatot, nem érdemes rá figyelni... Ha pl óra közben játszol egy tankos játékkal, ad minusz 2-5 pontot. Minusz 100 pontnál lesz valami, de nem tudjuk mi, mert azt még senki sem gyűjtötte ki. :D

2020. febr. 14. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!