Nem találom a helyem a vilàgba, nem tudom mi legyen belőlem?
Akkor ne a "világba" keresd, hanem a világbaN.
Egyébként a "valami irodai munka" elég tág fogalom. Mi érdekel pontosan? Miben vagy jó/tehetséges? Mivel foglalkoztál eddig?
Egyetem?
Nem találom a helyem a vilàgba (helyesen: világban), nem tudom mi legyen belőlem?
Itt vagyok 20 as(20-as) èveimbe (éveimben) nem sokára (nemsokára) (vessző) és még nem döntöttem el hova akarok menni egyetemre :(. Valami irodai munkát vállalnék legszívesebben. Fiú vagyok.. hogy döntsek?
Ez a kérdés alapján kicsit kétségbe vonnám, hogy megfelelő irány lenne számodra az egyetem. Vegyük a távlati terveidet:
Irodai munkáknál kelleni fog a precizitás és pontosság. Nem mindegy, hogy az utaláson 10.000.000 vagy 100.000.000 forint van. Vagy a másik irodai irány az ügyfélkapcsolatos-értékesítő-marketinges irány, ott pedig a jó beszélőke fog kelleni.
Szóval hja ennyire döntésképtelenségben vagy, akkor nagyon javaslom azt, hogy egy hiányszakma irányába menj el! Ebben ugyanúgy megtalálhatod magadat, lehetsz a legjobb. Így pedig lesz egy jól fizető állásod (mai szinten nettó 250-300 Ft, igaz 3 műszakot is kell vállalni), ami mellé gyakorlatilag bármikor beilleszthetsz egy levelező képzést, és megszerezheted a diplomát :)
Ami a legfontosabb, hogy otthonülésnél bármi jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!