Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem találom a helyem a vilàgba...

Nem találom a helyem a vilàgba, nem tudom mi legyen belőlem?

Figyelt kérdés
Itt vagyok 20 as èveimbe nem sokára és még nem döntöttem el hova akarok menni egyetemre :(. Valami irodai munkát vállalnék legszívesebben. Fiú vagyok.. hogy döntsek?
2020. febr. 6. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Akkor lényegében tudod. Gazdasági/infós szakok.
2020. febr. 6. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Irodai munkás okj kezdésnek, az úgyis csak plusz pontot jelent az egyetemen, hamar meg is van. Ráadásul egyetem mellett már megpróbálhatsz elhelyezkedni benne, ameddig ki nem tanulsz egy komolyabbat.
2020. febr. 6. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne a "világba" keresd, hanem a világbaN.

Egyébként a "valami irodai munka" elég tág fogalom. Mi érdekel pontosan? Miben vagy jó/tehetséges? Mivel foglalkoztál eddig?

2020. febr. 6. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem?

Nem találom a helyem a vilàgba (helyesen: világban), nem tudom mi legyen belőlem?

Itt vagyok 20 as(20-as) èveimbe (éveimben) nem sokára (nemsokára) (vessző) és még nem döntöttem el hova akarok menni egyetemre :(. Valami irodai munkát vállalnék legszívesebben. Fiú vagyok.. hogy döntsek?

Ez a kérdés alapján kicsit kétségbe vonnám, hogy megfelelő irány lenne számodra az egyetem. Vegyük a távlati terveidet:

Irodai munkáknál kelleni fog a precizitás és pontosság. Nem mindegy, hogy az utaláson 10.000.000 vagy 100.000.000 forint van. Vagy a másik irodai irány az ügyfélkapcsolatos-értékesítő-marketinges irány, ott pedig a jó beszélőke fog kelleni.

Szóval hja ennyire döntésképtelenségben vagy, akkor nagyon javaslom azt, hogy egy hiányszakma irányába menj el! Ebben ugyanúgy megtalálhatod magadat, lehetsz a legjobb. Így pedig lesz egy jól fizető állásod (mai szinten nettó 250-300 Ft, igaz 3 műszakot is kell vállalni), ami mellé gyakorlatilag bármikor beilleszthetsz egy levelező képzést, és megszerezheted a diplomát :)

Ami a legfontosabb, hogy otthonülésnél bármi jobb!

2020. febr. 6. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
érdekel
2020. febr. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!