Mit tegyek, ha utálom az iskolát?
Teljesen átérzem. Sajnos nekem is hasonló iskolák jutottak, pláne az általános. Nekem anyukám mondta azt, hogy tűrjem. Igaz, nem mertem neki elmesélni, hogy mik történtek. Öngyilkossági kísérletem is volt, heteket lógtam el, de végül kijártam, sok időbe telt, amíg rendbejöttem. Ha előről kellene kezdenem talán én is agresszívabb lennék. Csupán arra volt jó ez az egész, hogy keményebb embert faragjon belőlem, és mentálisan erősebbet.
Nos, neked azt tudom tanácsolni, hogy ne tűrd ezt. 3 év a te korodban rengeteg, majdnem VÉGTELENNEK tűnő idő.
Lehetséges alternatívák:
- magántanulói státusz, amennyiben lehetséges szakiskolában.
- egy másik iskola másik városban. Ez megoldható kollégiummal, vagy esetleg ha rokonokhoz költözöl.
Esti gimnázium? Oda normális és érettebb emberek járnak. Nekem ez lenne a legszimpatikusabb. Emellett dolgozni is tudnál, teremtenéd a saját egzisztenciád.
Szó, mi szó. Ne hagyd, hogy tönkre menjen ez a korszakod, egy életre nyomot fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!