Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ribikkel járok egy osztályba,...

Ribikkel járok egy osztályba, ráadásul utálom az iskolát is. Gondolkoztam átiratkozáson is, de nem tudom, hogy mit tegyek. Ötlet?

Figyelt kérdés

2018. máj. 1. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Semmi nem garantálja hogy az új helyen más lesz a helyzet, vagy akár jobb. Plusz te leszel az új gyerek aki belép egy már összeszokott osztályközösségbe, amit nem biztos hogy megkönnyítenek majd az osztálytársak, ha olyanok.

Az, hogy milyen emberekkel jársz egy osztályba, nem valószínű hogy sok mindenben befolyásolja a viselkedésed vagy hozzáállásod, ha neked eltérő a természeted és hozzáállásod. Azt pedig nem teheted meg hogy ha valami nem tetszik akkor kivonod magad belőle, mert az élet sem így működik. Hülye, zavaró emberek mindenhol lesznek, bárhová is mész, lehet hogy egy munkahelyen napi 8 órát kell eltűrnöd ezeket, ha nincs jobb választásod.

2018. máj. 1. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Iratkozz át!
2018. máj. 1. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem a legjobban az zavar, hogy mennek a szarkavarások és olyan embereket is bevonnak, akiknek nincsen semmi közük ehhez és ezt undorítónak találom. Értem én, hogy el kell tűrnöm őket, de az élet sem úgy működik, hogy örökké kavarod a szart, csak azért, mert te drámát akarsz.
2018. máj. 1. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Az osztályfőnöki óra többek között a konfliktusok rendezésére lett kitalálva, amikor van 45 "kötetlen" perc arra hogy mindenki elmondja a baját és megoldást találjanak rá. De ha senki nem csinál semmit csak csendben tűr, vagy megpróbálják egymás között sikertelenül lerendezni a gyerekek, annak nem lesz eredménye.

Ha pedig ugyanúgy megy a szarkavarás, akkor az osztályfőnök-igazgató-szülő hármas még mindig elérhető kell, hogy legyen.

2018. máj. 1. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy elviseled őket, vagy átiratkozol. Csak persze, az is benne van a pakliban, hogy rossz cserét csinálsz és esetleg visszasírod majd a jelenlegi sulidat.
2018. máj. 1. 15:14
 6/7 Orchidea000 válasza:
Iratkozz át de előtte bizonosogj meg a helyről hogy jó a suli meg az osztály!!!
2018. máj. 1. 15:37
 7/7 anonim válasza:
Ne te menekulj eloluk. A te altalad jellemzett 'ribik' mindenhol vannak. Igenis harcold ki magadnak azt hogy felnezzenek rad. Szolj vissza batran ne felj senkitol. Nem futhatsz el a bajok elol. Igenis meg kell mutatnod hogy ki vagy. Ha viszont az az egyetlen megoldas hogy elmenj akkor menj iratkozz at de azzal csak orulni fognak hogy egy embert eluldoztek. Ne adj nekik okot az oromre ha az a te karodra megy
2018. máj. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!