Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szakgimiben mit kapnék azért...

Szakgimiben mit kapnék azért ha megütnék valakit?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és egy srác egyfolytában beszólogat neten de amúgy suliban kussol és úgy érzem érik már neki egy jobbos vagy valami de azért érdekelne kapnék e érte valamit mert jó tanuló vagyok meg minden és ha komoly a dolog akkor nem szeretném azzal elrontani a továbbtanulásom
2020. febr. 1. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, kapnál. Nem éri meg. Suliban kussol, tehát úgy látnák: "egyértelműen te kezdted" - mivel semmiféle netes beszólásait nem látják, nem olvassák, feltételezem ezeket üzenetben teszi, nem nyilvánosan. Ha nyilvánosan teszi, akkor se éri meg, akkor szólhatsz tanárnak, hogy állítsa le, mert zavar, amit tesz nyilvánosan.
2020. febr. 1. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg ennyire primitív vagy?

Attól hogy valaki erősebb még nem lesz igaza. Se nem lesz jobb semmi a verekedéstől/veréstől. Persze most nyomorék a másik fél, de inkább a szüleid beszelgessenek el a szüleivel, vagy, ha már úgyis nemsokára felnőttek vagytok, ti nem vagytok elég értelmesek hozzá, hogy kommunikációval lerendezzétek? Mai világban már nem kene eroszak letezzen. Vannak szabalyok, törvények, erkölcsök, be kell őket tartani.

A szóbeli/írásbeli dolgaival nincs arányban az, hogy leütöd.

Akkor már inkabb szégyenítsd meg mások előtt. Azzal amit irogat neked. Vagy tiltsd le?

Vagy kerdezd meg tole hatarozottan, hogy mi a baja, es miert nagy a pofaja neten, eloben meg nem mer ugatni, es fejezze be vagy leutod. Es meg ez is jobb mintha leutned,persze csak ha mincs mas tanu aki hallja, hogy ezt mondod.

Istenem, szakgimik be like, ahol meg a "nők" is primitívek.

Egyébként 14 eves kortol buntetheto vagy, 16tol fiatal koruak bortone is jatszik. Ennyiert nyilvan nem kapsz ilyesmit. Fegyelmi eljaras indulhat, kirughatnak az iskolabol, de a birosag elott ha odaig jut az ugy es megbanasrol teszel tanubizonysagot, akkor egy ejnyebejnyet kapsz kb.

Ha tenyerrel utsz, az hatasosabb es meg enyhebben is veszi a birosag. Ököllel durvabbnak szamit. Legjobb esetben ha barki megtudja akkor csak behivjak a szuleidet meg veled elbeszelgetnek. De akkor meg ennyi erovel te is fordulhattal volna az ofődhöz vagy igazgatóhoz es ők leegetik majd őt a szulei elott stb.

23/F és rendőr voltam par evig, na meg tapasztalatom is van sulis bunyokbol, lehetett volna nekem is tobb eszem, csak mi akkor 13-15 évesek voltunk, nem igazán érettek.

2020. febr. 1. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Azert vagy primitiv, mert képtelen vagy emberként viselkedni, kommunikációival megoldani egy helyzetet. És mint egy osztonlen, mint egy állat csak az erőszakkal tudsz érvényesülni.

Egyébként meg nagyon szivesen a tobbit amit irtam. Bár gondoltam, hogy csak az fog eljutni az agyadig, hogy valaki megint megsértett. Most mi lesz? Engem is leütsz?:D

2020. febr. 1. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Ja meg tipikus devians női viselkedes: kiforgatod a szavaimat. Azr irtam, hogy azert vagy primitiv, mert megveded magad egy szexualis ragadozotol? Nem hinnem. En teged vedtelek, csak minden szempontbol, illetve raebresztettelek az eltervezett magatartasod minosegere.
2020. febr. 1. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Én erőszak helyett szimplán megkérdezném tőle mi baja van, ha élőben is beszól (habár írtad, hogy kussol a gyerek), na akkor jöhet egy jó istenes pofon.
2020. febr. 1. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy hogyan és mit szólogat be a neten?

Ebből egyébként simán lehet (vagy már az) internetes zaklatás, ami bűncselekmény.

2020. febr. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!