Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy a nők, ha megütnek valakit, általában pofont adnak?

Figyelt kérdés
Ez sokkal megalázóbb, mint bármilyen más ütés.
2018. jan. 2. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem tud verekedni, meg szétmenne a keze ha ököllel behúzna valakinek, még egy férfi is megérzi miután behúzott valakinek nemhogy egy nő. Am neki ez jó hogy ez neked megalázó pont ez a cél ja és úgysem üthetsz vissza ha férfi vagy.
2018. jan. 2. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Én megpofoztam a páromat anno, és visszaadta. Igaza volt. Ha ő pofozott volna meg, én is visszaadtam volna.

35N

2018. jan. 2. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert fáj. Én se ütöttem meg soha senkit ököllel (kölyökkoromban sokat csesztettek), inkább próbáltam megragadni, földre vinni a másikat, ha nagyon felhúztak, fojtogattam is. Vagy míg a gimit be nem fejeztem, mindig hagytam hosszúra nőni a körmömet, így ha belevájtam valakibe, annak nyoma maradt.
2018. jan. 2. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Ha egy nő üt ököllel az is tud ám fájni. Tapasztaltam előző barátnőmnél, vitatkoztunk, aztán először 2 pofon majd ököllel orrbavágott. Ezt nem hagytam aztán leb..vágtam neki egy pofont, nem túl erőset.

Soha nem volt előtte ilyen, vége is lett ezután.

Amúgy ha egy nő megüt egy férfit akkor simán vissza kell neki adni hogy észheztérjen. Persze ok nélkül én sem ütnék meg nőt.

2018. jan. 2. 22:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezzel az automatikus visszaadással nem értek egyet. Ha nem hagyja abba, le is lehet fogni legtöbbször. Kivételek persze mindig vannak.
2018. jan. 2. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó okkal kéne megüssön valaki, legyen férfi vagy nő, hogy ne kapja vissza azonnal, teljes lendülettel. Olyat viszont nem csinálok, hogy ilyen okuk legyen.
2018. jan. 2. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és párszor verekednem kellett fiatalkoromban, mert nekem jöttek (lányok). Hát ott nem pofon volt. :/ Sokkal parább a köröm használata, főleg arcon, hajtépés. Én amúgy a rúgást részesítettem előnyben ilyenkor, az lábra megy és tisztább. Ellenben van ismerősöm, akinek még mindig ott az arcán a nyoma a karmolásnak (c.lánnyal verekedett).
2018. jan. 2. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én amikor először behúztam valakinek, még 7. osztályban, fájt a kezem majd 2 hétig. Nem bírtam behajlítani, fogni vele.

Egyértelmű. Illetve a pofon az olyan nőies.

2018. jan. 2. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én eleve nem értem, miért kell verekedni, de szerintem a pofon lényege az, hogy úgy üt, hogy komoly kárt azért nem okoz.
2018. jan. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!