Az idősek általában miért csak pampogni tudnak?
Vannak az ilyen öregek és vannak a normális, aranyos öregek. Akik ilyen korban bunkók, azok valószínűleg régen is azok voltak, az idő még tett rá egy lapáttál. Nekem is volt nem egy incidesem ilyen öregekkel, de attól még nem veszem egy kalap alá az összes nyugdíjast:D
Elhiszem, hogy felidegesítetted magad rajta, én is ugyanezt tettem volna, de attól még ne általánosíts, kérlek!:D
Nálam a nyugger nem takarja, a nyugdíjasok teljes körét. Nyugger aki csak ordibálni tudja, hogy tisztelj tisztelj tacskó meg akik így viselkednek az emberrel.
Egyébként 10-ből 9 alkalommal át adom a helyemet az időseknek, mozgásukban korlátozottaknak és a várandos hölgyeknek. Most egyszerűen fáradt voltam és nem akartam végig állni az utat.
Szerintem kell pitiznem senkinek mert jaj ő idős. Igen átadom az ülést mert gyenge és stb. De ha kettőt rávág a retkes botjával a fejhallgatómra akkor nehogy áldozat legyen szegény.
Találkoztál jövőbeli önmagaddal mondhatni:DDD
Azért az már régen undorító, ha a nyugdíjas "helyszerzésre" játszik korával-bunkósággal...azoknak a kaszás álljon fel s tegye dolgát velük...más hagyja a fenébe.
A másik meg, mindenki maga eldönti, kinek adja át a helyét, azért a kurta drága jegyért s bérletért.Nem azért fizetek viteldíjat, hogy egy potyázó vegye igénybe a nekem kijáró "kényelmet".
Igen általános!
Engem állo helyről kiturnak, furakodnak.
Ha utcán találnak meg, megjegyzik pl kedvesen hogy kint a derekam öltözzek fel.
Vagy okitgatnak egyfolytában, vagy bunkok.
A kedves öregek csak mesékben léteznek. Vagy ottcsak nem irjàk le mekkora paraszt az összes.
Sztk ban pl amikor a bejelentkező ablaknál rámmászott az egyik pont az volt az utolso csepp es az egész emelet tőlem zengett hogy megkertem hogy ne álljon a nyakamra tartsa màr tiszteletben a másik embert stb az asszisztens is fülét behuzva iktatott be ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!