Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért tartják luxusnak...

Egyesek miért tartják luxusnak vagy "bogárnak", azt, ha valaki autóval jár dolgozni, meg úgy általában mindenhova?

Figyelt kérdés

A nagynéném, jellemzően a hátam mögött szokott szidni, csak visszahallottam, "micsoda egy pénzszóró ez a gyerek, még a WC-re is autóval jár".

Valóban igaz, mióta autóm van, mindenhova azzal megyek.És?

Egyrészt, megtehetem.

Másrészt, a munkahelyem elég jól fizeti az üzemanyagköltségeket.

Harmadrészt, rugalmas munkaidőm van, nem fogok mindenféle menetrendhez igazodni.

Negyedrészt, eleget tömegközlekedtem diákkoromban gimnáziumtól az egyetemig,belefáradtam.Nekem szabadság ,rugalmasság kell.

2017. szept. 2. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Az autó nem kiváltság manapság, aki dolgozik, jogsit megtudja szerezni, az élhet a lehetőséggel.
2017. szept. 2. 17:41
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
A te életed, a te dolgod, ha megteheted, és neked ez így jó, ne foglalkozz a megjegyzésekkel. Én jobban szeretem a tömegközlekedést munkába járni, mert ritkán van alkalmam olvasni, és ilyenkor kihasználom az utazási időt, mert nagyon mást úgysem tudok csinálni, szóval ha megtehetném, akkor sem járnék állandóan autóval dolgozni, még akkor sem, ha gyorsabb. A megnyert időt biztos, hogy valami egyéb teendőm elintézésére fordítanám, nem olvasásra. Pedig szeretek olvasni, de ezen kívül is mindig van mit csinálni. :-)
2017. szept. 2. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Megteheted?

Az autó árának legalább 10-szerese van nyugdíjmegtakarításban, saját tulajdonú ingatlanban laksz, a hat havi aranytartalék rendben? Mert akkor megteheted, különben meg csak azt hiszed.

Amíg meg nem kapod majd az első adag, negyvenezres nyugdíjadat a hónapra.

2017. szept. 2. 18:10
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Annyi a napi mozgasod, hogy elsetalsz az autoig??? Nem lesz hosszu eleted.
2017. szept. 2. 18:14
 5/15 A kérdező kommentje:

4#

Természetesen,nem.

Heti 3 alkalommal járok úszni.

2017. szept. 2. 18:17
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Tehát arra pocsékolod az idődet meg a pénzt, hogy más vizeletében, meg klóros vízben fürödj, de buszra várni vagy felülni egy rohadt biciklire, vagy horribile dictu elmenni gyalog valahova az már fárasztó prolis dolog.

szerintem ne csodálkozz, nekem is van kocsim, de az ilyen "hengerhercegnőkön" én is csak röhögni szoktam, aki még a szomszédhoz is kocsival jár.

2017. szept. 2. 18:47
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Egyet nem értek. Kinek mi köze hozzá hogy mikor, hova, minek, mennyivel, mennyiért megyek autóval? Itt a hozzászólásokban is..."Nem leszel hosszú életű..." "horrible dictu.."(jujjj de választékos valaki!). $z@rd le az összeset! Vagy tudok jobbat:IGNORÁLD(ne hogy lemaradjak a hülye idegen kifejezésekkel)
2017. szept. 2. 18:53
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

Annyi közünk van hozzá Kalapos, hogy megkérdezte! Ez az oldal gyakori KÉRDÉSEK nem gyakori NEMMONDOMMEGMITGONDOLOK.

Én leírtam a választ, hogy nekem mi a bajom az ilyenekkel akiknek hozzánőtt a fenekükhöz a vezetőülés. Nem én írtam ki kérdést, hogy miért van egy rakás ilyen "még budira is kocsival" járok ember.

ui: most már elég "prolisan" írok a te ízlésednek is?

2017. szept. 2. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

Normális ember a saját és szerettei életével foglalkozik,és azt segíti,építi,nem pedig azzal,hogy más mikor miért mit csinál.

A legtöbb ember,aki megszól az autózás miatt,irigy,csóró unatkozós,vagy a régi rendszerből visszamaradt gépgyári pronyó,aki mindenkit utál akinek 5 Ft-tal többje van.

Én is kocsival járok szinte mindenhová,több oka is van,pl. a munkámból kifolyólag sokszor cuccolok,tömegközlekedés (Bp.)tele hónaljszagú csövessel,és állandóan valami cirkusz van,és amúgy meg szeretem a kocsimat,és vezetni.

Különben a mai világban már ha valaki vinni akarja valamire,elengedhetetlen a jogsi,meg a kocsi,és a vezetési rutin,abszolút nem számít luxusnak egy hétköznapi kocsi használata.

2017. szept. 2. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
9-es! Én épp azt veszem észre, hogy jellemzően azok ennyire autósok, akik prolik vagy olyan családból jönnek. Nekik ugyanis nagy dolog, hogy összekuporgatták a pénzüket egy használt kocsira és aztán villognak vele, hogy ők valakik. aztán mindehova azzal mennek A kérdező is úgy kezdi, hogy neki elege van a tömközl.ből tehát gyaníthatóan se nem jómódú de még csak nem is értelmiségi családból származik. Tudod van egy osztályvezető főorvos ismerősöm, ő biciklivel jár dolgozni, a beteghordó srác meg beáll a kocsijával a bejárattól tíz méterre. Neki kell mutogatni, hogy hiába nincs még érettségije se valahogy összekapart annyi pénzt, hogy van autója ő ettől tartja magát valakinek. Egy főorvos meg meg főorvos neki elég a busz télen a kerékpár meg nyáron. Mert ő tényleg valaki nem csak úgy csinál.
2017. szept. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!