Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért tartják luxusnak...

Egyesek miért tartják luxusnak vagy "bogárnak", azt, ha valaki autóval jár dolgozni, meg úgy általában mindenhova?

Figyelt kérdés

A nagynéném, jellemzően a hátam mögött szokott szidni, csak visszahallottam, "micsoda egy pénzszóró ez a gyerek, még a WC-re is autóval jár".

Valóban igaz, mióta autóm van, mindenhova azzal megyek.És?

Egyrészt, megtehetem.

Másrészt, a munkahelyem elég jól fizeti az üzemanyagköltségeket.

Harmadrészt, rugalmas munkaidőm van, nem fogok mindenféle menetrendhez igazodni.

Negyedrészt, eleget tömegközlekedtem diákkoromban gimnáziumtól az egyetemig,belefáradtam.Nekem szabadság ,rugalmasság kell.

2017. szept. 2. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

3-as azt hiszi hogy a mi generációnk fog bármi nyugdíjat kapni.

Járjál csak kocsival. Irigyellek én is BKV-zok. De attól hogy nekünk nincs miért tiltanánk másoktól. Megdolgozol érte, nem lopott vagy segélyből van akkor egészségedre! Te dolgod és senki másé!

2017. szept. 2. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A jogosítványért meg kell dolgozni. Ha valaki megszerezte, miért ne élne vissza vele?
2017. szept. 3. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért nálam nem mindegy, hogy "az úgy általában mindenhova" mit takar. Mert engem alapból nem zavar, ha vki autóval jár, de az mondjuk tényleg röhejes, amikor 2 saroknyit nem hajlandó lesétálni autózás helyett, mert lusta hozzá (és mondjuk nem a havi nagybevásárlást intézi akkor, mert ahhoz megértem, miért kell a kocsi, hanem csak postára megy mondjuk).
2017. szept. 4. 08:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Annyi közünk van hozzá,hogy ettől a tízmillió kényelmes autóstól élhetetlen ez a város,meg a mi tüdönk rohad ki tőlük.
2017. nov. 29. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Ómájgád. Ennyi frusztrált lelkibeteg nyomoroncot, mint az itteni válaszolók túlnyomó többsége.

Miért ne autózhatnál? Ha van jogsid, van kocsid, futja rá,,akkor autózz bátran.

Én is ezt teszem. Agglomerációban lakom, ez nem is olyan, mint mondjuk Bp belvárosa, hogy egy percre van 4es6os villamos vagy metró.

2018. szept. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!