Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azért szokott végigmérni egy...

Azért szokott végigmérni egy férfi tanár mert lehet tetszek neki?

Figyelt kérdés
Nem akarok lépni ebben az ügyben nyilván semmit mielőtt elhordnátok minden r...bncnak. Csak érdekel. Egyébként fiatal tanárról van szó. Sokszor volt olyan hogy amikor ránéztem akkor végignézett rajtam lefele. És semmi fura nincs rajtam.
2020. jan. 26. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Most már lesz jövő szeptembertől iskolaőrség - állítólag.

Szerintem tudnának hatással lenni arra, hogy egy kicsit azért a tanár is fegyelmezze a nem éppen oda való vágyait, ill. gondolatait. Alkalmatlan hely és alkalmatlan időpont.

Nyilván a falakon belüli viselkedésre vonatkozik. A pedagógus is jobban jár, ha a többi tanulóra is koncentrál, nemcsak egyre. Esetleg szülői értekezlet, ha kiskorú/fiatalkorú a tanuló?

Közös megegyezés esetén, az iskola falain kívül folytatódhat az ismerkedés.

2020. jún. 4. 07:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Kicsit tulgondoltad ezt utolso. Nem egy perverzrol van szo, en is vegignezek masokon de nem nyalcsorgatva.
2020. jún. 4. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!