Aki nem járt, vagy kihagyta az osztálykirándulást mivel indokolta és valójában mi volt az oka?
Egyszerüen utálom az osztályom amúgy sincs szükségem a hüvelyességükre .
Azt mondtam hosszul lettem azért nem mentem xd🙂
Nekem most lesz az első alkalom amikor nem megyek. Erdélybe fogunk menni majd Júniusban.
Több oka van, hogy nem megyek: pl. Utálom Romániát, nem bírom a hosszú órás busz utakat, hegyeket itt Borsodban is látok, valamint 2 id*óta osztálytársam nem bírom elviselni akik a 4 évből most jönnek először kirándulni,ráadásul egy volt osztálytársam beszámolója szerint ez volt a legrosszabb szállás ahol mióta fejét tudja megszálltak (ők ősszel voltak ugyanott)
Nem hiányzik ez nekem... Majd beadom, hogy csóróság van, kell a pénz így megyek dolgozni (egyébként tényleg dolgozni fogok), valamint amit fentebb is említettem, hogy nem bírom a hosszú busz utat (190 centimmel tavaly pl bepréseltek legbelülre aztán úgy utaztunk le Horvátországig... Már Budapestnél szét vertem volna a buszt legszívesebben) de teljesen mindegy hol ülök, nekem kész szenvedés az egész.
Joban voltam az osztalyfonokkel es megmondtam, hogy egy lannyal talalkozom inkabb, aki amugy 280 km-re volt tolunk.
Elengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!