Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt már olyan, hogy kihagytál...

Volt már olyan, hogy kihagytál egy osztálykirándulást? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még általános iskolában, ötödikben. A szüleim nagyon féltősek voltak, ezért nem engedtek el.

23/F

2017. máj. 16. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Tudtam, hogy úgyis csak jól berúgnak az osztálytársaim, a másnapot meg fapofával csinálják végig ők meg a tanárok is (általános iskola, 8. osztály). Így is lett, nem volt kedvem asszisztálni ehhez.
2017. máj. 16. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat kihagytam, 2 embert leszámítva (akik azóta is barátaim) kifejezetten utáltam az osztályom, nem tudtam és nem is akartam közéjük beilleszkedni (míg én csóró voltam, az osztályom nagy része nagyképű sznob volt, akik állandóan szekáltak, főleg az anyagi helyzetem miatt). Ezek után nem igazán volt kedvem velük kirándulgatni vagy egyéb programokon részt venni (szalagavatóra sem mentem el például, ill. ballagés után osztálytalálkozóra sem jutna eszembe elmenni) de azóta sem érzem úgy, hogy bármit kihagytam volna.
2017. máj. 16. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Olyan helyre tették a parlagfűszezon kellős közepére (utolsó osztálykirándulás volt, végzős év előtti augusztusban), ahol gyógyszerszedés mellett is többször befulladtam a nem olyan régmúltban. Nem kockáztattam volna, amúgy sem hagytam ki olyan egetrengető dolgokat, nem voltam egy központi arc... összesen egy olyan poén volt, amit egész évben szajkóztak, és egy ideig nem értettem, miért vicces az az idézet, aztán kiderült, hogy az egyik nem túl okos osztálytársam mondott vmi orbitális hülyeséget osztálykiránduláson, és abból jött.
2017. máj. 16. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen,volt,hogy szimplán azért mert csak pár személy volt az osztályból akivel tényleg jól éreztem magam és igazán kedveltem,a többi hanyagolható volt nálam. Vagy volt azért mert a hely nem érdekelt,meg még a több naposokat sem szeretem annyira,azon sem voltam 8.-ban. Most olyat tervezünk,hogy a Velencei-tóhoz megyünk,meg bográcsozunk bulizgatunk stb stb,na az ilyenek egyáltalán nem jönnek be erre valszeg nem fogok menni.Tavaly túrán voltunk a Rám-szakadéknál,na az nagyon tetszett.
2017. máj. 16. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat, általánosban azért, mert nem szerettem az osztályt, középsuliban azért, mert a hatalmas csoporttal nem tudtam volna élvezetesen megnézni, amit még kellett, úgy inkább élből nem mentem el.
2017. máj. 16. 17:35
 7/10 Clay Morrow ***** válasza:
Nem is egyet. Az osztálykirándulások olyan 20%-ra mentem el.
2017. máj. 16. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Általános iskolában sokáig kiközösítettek, ezért kihagytam. Később viszont mentem, amikor megváltozott ez a helyzet.
2017. máj. 16. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy általános iskolás osztálykirándulást azért hagytam ki, mert épp az indulás napján volt óraátállítás ami kicsit megkavart és sajnos mire odaértem a találkozási helyre, a többiek már egy órája úton voltak. :D
2017. máj. 20. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer általános iskolában 7.-ben, mivel egy számomra fontos versenyre jutottam ki távolugrásban és úgy döntöttem, hogy azt részesíttem előnyben. Most gimi 3.-ban kihagyom a jövőheti öt napos úszótanfolyamunkat, mert alig mennek páran az osztályból, de balatoni osztálykirándulásunkat az Istenért sem hagynám ki!:D
2017. máj. 20. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!