Mért félnek a magyar csajok ennyire a roma csajoktól?
Figyelt kérdés
Egy előző kérdésből merült fel bennem, hogy így van. Egyszerűen hiába vannak nagyhangú akaratos magyar lányok, ha egy roma csajjal kell szembe szállni akkor megáll a tudomány. Szerintetek mért?2019. dec. 22. 09:47
11/15 anonim válasza:
Én ugyan nem félek tőlük, de szerintem azért (is), mert olyan nincs, hogy egy magyar csaj összeverekedjen egy roma lánnyal. Az ő esetükben az egy, az minimum 2-3.
12/15 anonim válasza:
Eddig egyszer alakult olyan szervezet az országban, ahol magyarok feltették a kérdést, mi lenne, ha cigányok által elkövetett csoportos erőszakra csoportos erőszakkal reagálnának. Volt nagy befosás és instant betiltották őket :D Ezek után szerintem mindenkinek világos, valójában kik vannak diszkriminálva az országban.
Amúgy nem pártolom az erőszakot, csak nem értem, hogyha rábíztuk a lakosság védelmét hivatalos szervekre, miért közhelyes toposz a mai napig, hogyha konfliktusba kerülsz egy cigánnyal (jelen esetben lánnyal), rádmennek 20-an vasvillával és szamurájkarddal.
13/15 anonim válasza:
Mert harántfekvésbe volt bennem a Csenge, úgy vert agyon Mauni
14/15 anonim válasza:
Verekedtem mar nem is egy roma lánnyal. Egyaltalan nem félek tőlük, amig velem normalis en is az vagyok
15/15 anonim válasza:
Úgy mondom, hogy egy cigány csaj, ha nem is küldi rád a családot vagy nem verekszik, akkor se lesz valami diszkrét. Simán rádkiabál bármit, amit nem azért mondtál el neki, hogy tovább adja:) Őt nemigen fogja ez érdekelni. Illetve náluk a bizalmas info nem létezik mint fogalom. Simán bármit elmondanak bárkinek, ha úgy van. Na nekem ezért nem kéne cigánycsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!