Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a magyar...

Miért van az, hogy a magyar származású férfiak sokkal jobban megnézik az igényes csinos roma nőket, mint mondjuk magyar nők a roma srácokat?

Figyelt kérdés

Rengeteget tudok olyat,hogy ha csak szeretőként is,de roma csajt dugnak a férfiak a feleségük mellett!A nők meg hallani sem akarnak roma férfiakról!

Szerintetek ez miért van? Szebbek a roma nők?

Házasságban is az a gyakoribb,hogy a férj magyar származású a nő roma!

2019. nov. 10. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Én nem nézek roma lányokat. Sose tetszett egy se. És ilyenröl még nem hallottam amiröl te beszélsz. Olyat viszont sokszor hogy magyar lány roma férfival jár.
2019. nov. 10. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
A romát nyugodtan ki is veheted a kérdésből, a férfin és a nőn van a hangsúly.
2019. nov. 10. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

"Miért van az, hogy a magyar származású férfiak sokkal jobban megnézik az igényes csinos roma nőket, mint mondjuk magyar nők a roma srácokat?"

Ilyenről én még nem hallottam, viszont a férfiak minden nőt megnéznek, ebben nincs semmi.

"Rengeteget tudok olyat,hogy ha csak szeretőként is,de roma csajt dugnak a férfiak a feleségük mellett!"

Például? Zöme a prostiknak roma. Valszeg rájuk gondoltál.

"A nők meg hallani sem akarnak roma férfiakról!"

Vannak kivételek.

"Szerintetek ez miért van?"

Szerintem nincs összefüggés.

"Szebbek a roma nők?"

Ne haragudj, de nem mondanám. Nagyon csúnyán elhagyják magukat.

"Házasságban is az a gyakoribb,hogy a férj magyar származású a nő roma!"

Egyáltalán nem ezt vettem észre.

2019. nov. 10. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:

1-es!

Érdekes modon én inkább a magyar férfi roma nő fúziót látok többet!

2019. nov. 10. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak szexuálisan kihasználható nőt keresnek, a roma lányok általában jó alanyok ilyen szempontból. A nők pedig olyan férfit, aki mellett érzelmileg, anyagilag biztonságban érezhetik magukat, és hát a romákat a legtöbb ember nem tartja megbízhatónak.
2019. nov. 10. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Nem igaz. Kislányok tartják oda a seggüket minden ócska cigánynak. Valamiért divat lett.
2019. nov. 10. 18:56
 7/12 A kérdező kommentje:

Oké.. de itt most ne az elhanyagolt szegényebb régió társadalmait vegyük alapul!

Pl én sok olyan roma nőt ismerek aki nyugodtan lehetne Gryllis Dorka,Gubás Gabi vagy Gregor bernadett ikertestvére,de meglepődnétek,hogy mennyi nő van még akin észre se vennétek,mert kb úgy néz ki mint "Marsi Anikó" roma létére! És természetesen nem elhanyagoltak!

2019. nov. 10. 18:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Na meg ezt az álcázott rasszizmusságot sem értem..

Férfiak és nők is egyaránt azt mondják,hogy nekik biztos nem kéne cigány.. Lujzácska pedig aki szintén egy ilyen/ennek a hungarista család tagja meg a bokorban csókolozik egy félvér jóképű roma legénnyel. Ilyen miért van? De szerintem ti is tudtok hasonló esetet!

2019. nov. 10. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez a fétised?
2019. nov. 10. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nagyon jól megválaszolta a kérdésed, de úgy tűnik a saját igazadat akarod mindenáron lenyeletni velünk, innentől kezdve meg bármit írunk, mindegy.
2019. nov. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!