Egyetemisták! Ti kézzel vagy laptopon jegyzeteltek az előadásokon? Milyen gyakori, hogy valaki laptopot használ?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 15:40
1/6 anonim válasza:
Kézzel, kevesen írnak gépen. Egy-két hallgatót láttam eddig csak és őket sem a karomon hanem 100+os szabválokon.
2/6 anonim válasza:
14 éves koromban tanultam meg szabályosan gyorsgépelni. Egy tanfolyamon résztvettem és a mai napig nagyon gyorsan helyes technikával tudok gépelni, sőt az évek alatt egyre jobb lettem.
Még így is nehezebbnek érzem a laptoppal jegyzetelés. 1x próbáltam eddig.
Nem az írás gyorsasága a legrosszabb hanem a prerifériák limitáló ereje, azaz lényegében egy szövegszerkesztőben gépelek és nem tudom olyan egyszerűséggel és gyorsan navigálni mint egy tollal a papírt, ahol bármikor bárhova írhatok és bármit bárhogyan kiegészíthetek, rajzolhatok stb...
Teljesen más.
3/6 Metionin válasza:
Én mindig kézzel jegyzeteltem és ahogy láttam, egy 200 fős előadóban is max 5 embernél volt laptop. Most tanítok, a diákjaim közül néhány telefonba vagy tabletbe jegyzetel de a többség itt is kézzel ír, néha fotózzák a táblát vagy van hogy én fotózom le és felteszem a csoportjukba.
4/6 anonim válasza:
Kézzel, és kevesen vannak laptoppal.
Azt mondják, hogy amit leírsz(kézzel), azt könnyebben megjegyzed.
5/6 anonim válasza:
Én a füzetembe szoktam jegyzetelni, de ha a tanár elküldi a ppt-ket vagy lelehet fotózni, akkor inkább az utóbbi kettőt választom. Nem sokan használnak laptopot az egyetemünkön. Eddig kb csak 2-3 embert láttam, aki használta.
6/6 anonim válasza:
Programtervező informatikus szakra járok és bármilyen furcsa, papírra jegyzetelek. Egész nap a képernyőt bámulom, ha valamit a füzetből nézek, kész megváltás a papíron pihentetni a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!