Mit tegyek, ha a tanár olyan helyre ültetett, ahol nem érzem magam jól?
"Miért érzem úgy, hogy csak befordult emberek írnak, akik az iskolában ki voltak közösítve?"
Mert ez a Gyakorikérdések antiszociális közössége, azért. Persze, hogy főleg olyanok írnak ide. Amúgy meg 25 éves tanárt én például képenröhögtem, és csak azért adta meg év végén a kettest, hogy ne kelljen velem szenvednie (többször megsírattam a hülye pitsát). :D
Vagy mi lenne, ha a Kérdező csendben lenne órán, figyelne és másokat sem zavarna az odafigyelésben?
Amúgy nem csodálom, hogy a kutya nem akar már tanárnak menni manapság.
Nem igazán látom, hogy Te ezt megpróbáltad beszélni a tanároddal. Pl egyszer se kértél bocsánatot, hogy visszaültessen, bohóckodtál nkább, ami miatt elültetett, amikor meg kérted, ültessen vissza akkor se rendes érveket mondtál.
Visszaülsz a helyedre, különösebb feltűnősködés nélkül. Bemész óra elején, a régi helyedre leülsz és ennyi.
Ha ez csak egy egy napos büntetés volt, gondolom a tanárnő magasról esz rá, hogy hol ülsz.
Ha nem, akkor leülsz hiszti nélkül a padba, majd kicsöngőnél odamész a tanárhoz és elmondod, hogy nagyon rossz, hogy folyton forognod kell, a betűket alig látod és sajnálod, hoy rosszul viselkedtél és nagyon szeretnél visszaülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!