Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha a tanár olyan...

Mit tegyek, ha a tanár olyan helyre ültetett, ahol nem érzem magam jól?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam ma kint volt felelni, én pedig elkezdtem röhögni a mozgásain, miközben felelt, és a tanár azt hitte, hogy a padtársammal nevetünk, erre kiültetett a tanáriasztalhoz. Mondtam neki, hogy min nevettem, de csak annyit mondott, hogy ne hisztizzek. Szóval kiültetett a tanári asztalhoz, az egész osztály elé. Na most innen alapból alig látom a táblát, mivel mögöttem van, hátra kell fordulnom, és mindíg úgy fénylik, hogy alig látom mi van ráírva. A másik, hogy az asztal olyan magas, hogy alig érem fel, pedig 180 centi vagyok, de a kezeim már majdnem a fejemmel egy magasságban vannak, mikor írok. És ami a legkellemetlenebb nekem, hogy utálok az osztállyal szemben ülni, utálom ha néznek, nagyon kellemetlen. Meg akik előttem vannak mindíg mutogatnak, nevettetnek stb, szóltam is a tanárnak, de csak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele. Amikor meg direkt elkezdtem hülyéskedni az előttem lévőkkel, hátha visszaültet, akkor meg azt mondta, hogy iratni fog velem egy dolgozatot, ha nem hagyom abba. Mit tegyek, ha ezzel teljesen el vannak b**va az óráim, nem tudok normálisan írni, figyelni, és bármit mondok neki, nem fogja fel? Szerintem egy 25 éves tanárnak nem kéne ilyen primitív módon viselkednie. Pedig még csak azt sem lehet mondani, hogy nem dolgoznék, mert mindíg mindent leírok, akik meg egész órán sz*rt se csinálnak, azoknak el van nézve minden, nálam meg azt akarja, hogy egész évben üljek ott kint. Azt is mondtam már neki, hogy a jegyeim romlani fognak ettől, mert nem tudok figyelni normálisan, de ez sem érdekelte. Mit tudnék tenni? Én pár hétnél tovább ezt így nem fogom bírni. 16/F
2019. nov. 25. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

"Miért érzem úgy, hogy csak befordult emberek írnak, akik az iskolában ki voltak közösítve?"

Mert ez a Gyakorikérdések antiszociális közössége, azért. Persze, hogy főleg olyanok írnak ide. Amúgy meg 25 éves tanárt én például képenröhögtem, és csak azért adta meg év végén a kettest, hogy ne kelljen velem szenvednie (többször megsírattam a hülye pitsát). :D

2019. nov. 25. 19:07
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Ha továbbra is azt akarja, hogy ott ülj, szard le ami mond és ülj vissza a helyedre. Ha pofázna , úgyse tud mit csinálni. Magaviseletért nem tud megbuktatni. Most csak azért hívna igazgatót, mert ő nem enged téged rendes padban ülni? Max tesz egy beírást az ellenőrződbe és cső.
2019. nov. 25. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
Én szimplán nem ülnék oda, ahová mondta, sok mindent úgysem tudna kezdeni vele, ezért embert még nem rúgtak ki semmilyen iskolából.
2019. nov. 25. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Lol, nem olvastam el az előttem szóló válaszát, de legalább látszik, hogy többen gondolkodunk így.
2019. nov. 25. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Az ilyen tanár egy nyomorék. Csak direkt szivat. Ezért utáltam mindig is az ilyeneket. Ne ülj oda és kész nem lesz belöle semmi. Oda ülsz ahova akarsz, ez már nem ovoda. Ilyennek amúgy legszivesebben olyat bevernék leszakadna a pofája is.
2019. nov. 25. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
3%
Itt mindig a tanár pártját fogja a sok boomer.
2019. nov. 25. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

Vagy mi lenne, ha a Kérdező csendben lenne órán, figyelne és másokat sem zavarna az odafigyelésben?

Amúgy nem csodálom, hogy a kutya nem akar már tanárnak menni manapság.

2019. nov. 25. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:
23%
Kövi órán visszaulsz, es utana is folyamatosan, aztan meg fogja unni
2019. nov. 26. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem igazán látom, hogy Te ezt megpróbáltad beszélni a tanároddal. Pl egyszer se kértél bocsánatot, hogy visszaültessen, bohóckodtál nkább, ami miatt elültetett, amikor meg kérted, ültessen vissza akkor se rendes érveket mondtál.

Visszaülsz a helyedre, különösebb feltűnősködés nélkül. Bemész óra elején, a régi helyedre leülsz és ennyi.

Ha ez csak egy egy napos büntetés volt, gondolom a tanárnő magasról esz rá, hogy hol ülsz.

Ha nem, akkor leülsz hiszti nélkül a padba, majd kicsöngőnél odamész a tanárhoz és elmondod, hogy nagyon rossz, hogy folyton forognod kell, a betűket alig látod és sajnálod, hoy rosszul viselkedtél és nagyon szeretnél visszaülni.

2019. nov. 26. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!