Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak az osztálytársam...

Mit csináljak az osztálytársammal?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam (én fiú vagyok) és ha elmegyek mellette egyből elkezdi mondani nekem hogy én miért zaklatom miért nem tudok leszállni róla (meg egyéb cifra káromkodások) mert hogy én egy irritáló gyökér vagyok, pedig nem is csinálok semmit. Eddig jóban voltunk szóval nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Eléggé zavar mert én mindenkivel jóban akarok lenni de mindenki szerint irritáló vagyok kivéve pár osztállyal felettem járó barátaimat

2019. nov. 13. 20:24
 1/9 Kata20667 válasza:
92%
Hány èves vagy? Ez a korodtól is függ. Nem változtál meg? Nem barátkozik "másabb" emberekkel?
2019. nov. 13. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem tetszel nekim
2019. nov. 13. 20:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondok hogy fiatal, és nem változtam meg. Nem barátkozik más emberekkel
2019. nov. 13. 20:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam amúgy de akkor elég gyerekes
2019. nov. 13. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Én is azt gyanítom hogy tetszel neki. De könnyen előfordulhat hogy ténylegesen nem kedvel. Akármelyik opció is a helyes, mindenképp óvodás szintnek felel meg az efféle viselkedés. A fő kérdésre térvén pedig szerintem kérdezz rá pontosan mit is takar nála ez a primitív kifejezésmód. Próbát megér, de szakszerű választ nem várnék. És hogy hogyan viszonyulj hozzá? Ezen szintre ne süllyedj le lehetőleg. Hagyd a fenébe. Ha élcelődik akkor meg ne is vedd észre. Mellesleg még annyit hozzáfűznék: ha valóban mindenki idegesítőnek vél, az kizárólag őket minősíti. Utolsó mondatod mindent elárul egyébként . Érettebb vagy a korodnál és ez zavarja őket, mondván a sorból kilógsz. Ne is hallgass ezekre a lekicsinylő véleményekre. Nem érnek annyit hogy tönkre tedd magad.
2019. nov. 13. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. nov. 13. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

“ Eléggé zavar mert én mindenkivel jóban akarok lenni de mindenki szerint irritáló vagyok ”

Akkor mindenki másnak is tetszel a válaszok egyszerű logikája szerint... 😂

2019. nov. 13. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:
igen de a többiek nem ilyen durván ők csak néha beszólógatnak nem tör ki rajtuk a hiszti ha elmegyek melletük
2019. nov. 13. 21:20
 9/9 anonim válasza:
87%
Ne is akarj beilleszkedni,az emberek többsége ostoba és gonosz. Ki kellene végezni az elbaxott férgeket.
2019. nov. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!