Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lesz ha órán a tanár...

Mi lesz ha órán a tanár igazságtalanul kiabál az egyik osztálytársammal és én ezért durván beszólok a tanárnak meg bekussoltatom?

Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Kapsz egy beírást. Mi lenne? Nem a te dolgod megvédeni őt és a legtöbb diák tisztában van vele, hogy a tanárokkal pláne nem beszélünk durván meg "kussoltatjuk be" viselkedjen ő bárhogy. Hiába lenne nálad az erkölcsi fölény, akkor sem teszünk ilyet. Ha neked mégis megéri viseld a következményét. De én öreg vagyok már, engem anno arra tanítottak legyen valaki bármilyen primitív nem beszélünk durván senkivel. Attól nem lesz jobb sem nekem, sem a másik nem lesz tőle kedvesebb vagy okosabb.
2019. szept. 29. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem milyen tanár az akit egy kis csitri bekussoltat...
2019. szept. 29. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerencsétlen tanárok...ilyen magukat kiralynak kepelo kis taknyos pelyhestokuekkel kuzdeni minden nap...
2019. szept. 29. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel egy szaktanári figyelmeztetőt,mert a fekete pont enyhe lenne egy kicsit.
2019. szept. 29. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
1. Az jó, hogy nem kell "bekussoltatni" a tanárt, de azért miért ne védhetné meg valaki az osztálytársát? Épp ezért utál annyi gyerek iskolába járni, mert rengeteg olyan pedagógusnak csúfolt, kisebbségi komplexusos idióta tanít, aki gyerekeken fitogtatja a nem létező hatalmát, az ilyenek szoktak rászállni bizonyos gyerekekre is az osztályokból, aztán semmi nem lesz belőle, mert a gyerekekbe is ezt a szocializmus idejéről fennmaradt "a tanár egy korlátlan hatalmú, Istennel egyenlő, tekintélyes személy, akinek soha, semmilyen körülmények között nem lehet ellentmondani, mert az ő szava szent és sérthetetlen" f4szságot verik bele.
2019. szept. 29. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem most voltam középiskolás, de nekünk volt egy olyan tanárunk, aki minősíthetetlen stílusban beszélt, ha elborult az agya, képes volt lerib..ncozni, fogyatékosozni, agyhalottazni bárkit, akár a legkisebb indok nélkül. Senki nem osztotta ki, soha, mégcsak illedelmes hangnemben sem. Féltünk attól, hogy aztán pokollá tenné az összes órát/meg is buktatna. Ha most történne a dolog, biztos, hogy nem állnám meg szó nélkül, úgyhogy van ilyen helyzet, amikor vissza kell szólni a tanárnak.

De ez a kérdés csak a szokásos trollkodó szüleménye.

2019. szept. 29. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Volt egy felhasználó, akivel ez történt; írt is ki kérdést, onnan tudom, hogy az lett, hogy a tanár nagyon csúnyán visszaszólt neki, aztán megalázta.
2019. szept. 29. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Előző vagyok - Valami olyasmi volt, hogy a tanár valami olyasmiből feleltette az egyik gyereket, aminél vagy nem volt ott vagy nem tudta és oltogatta a gyereket, mire a felhasználónk kiállt a gyerek mellett (mondta rá, hogy "Szegény!") és a tanár rászólt a felhasználónkra, hogy ő csak ne szólogasson be neki. Aztán a tanár még azon az órán olvasta a névsort és direkt elrontotta a nevét a felhasználónknak, amit ő ki is javított, mire a tanár megint beszólt.
2019. szept. 29. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk beír 2 karót, esetleg jófejségből irat egy röpdogát az osztállyal, mert így kiálltok egymásért.
2019. szept. 30. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Beírás, és örökös szivatás
2019. szept. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!