Van esélyem összefutni a volt tanárommal, vagy csak udvariasságból mondta?
Figyelt kérdés
Egyik nap ráírtam a volt tanáromra face-n, hogy nincs-e kedve valamikor találkozni, erre azt válaszolta, hogy mostanság nagyon elfoglalt. Írtam neki, hogyha ráér és van kedve akkor jelentkezzen.
Próbáltam vele beszélgetni, de ő csak egy-két szavas válaszokat adott és nem érdeklődött felőlem.
Csak azért érdekel, mert eszembe jutottak a régi szép idők meg egy csomó jó tanárom, akiktől kaptam valami használható tudást.
2019. nov. 8. 16:45
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy mindketten nők vagyunk és 30-on túl.
2019. nov. 8. 16:46
2/4 anonim válasza:
Mármint mit mondott udvariasságból? Abból amit leírtál egyértelmű, hogy leszerelt.
3/4 A kérdező kommentje:
Udvariasságból mondta-e, hogy majd ha lesz ideje akkor találkozhatunk. Amúgy szerintem is csak lekoptatott, sajna. na mindegy, azért kösz a választ.
2019. nov. 8. 17:01
4/4 anonim válasza:
Udvariasan lekoptatott, mondjuk nem tudom mire számítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!