Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? Elég kellemetle...

Mit csináljak? Elég kellemetlen helyzetben vagyok

Figyelt kérdés
Tök jóba vagyok nagyjából minden osztálytársammal, jó közösség vagyunk és jól kijövünk egymással. tehát elmondható, hogy jó életem van, mindenki bír engem, a menőkkel is sokat lógok és nem akarom ezt elrontani. Van egy lány az osztályban aki nem nagyon tudott beilleszkedni, mert elég szerencsétlen és a menők sokat szivatják. A lényeg, hogy ez a lány folyton követ engem meg barátnőimet akárhová, pl megyünk büfébe nem is hívjuk őt és jön utánunk mint egy kiskutya meg szünetekben sokszor odajön hozzánk beszélgetni és mi már mondtunk neki udvariasan, hogy nem akarunk vele barátkozni. de nem érti meg. és én meg nem akarom, hogy a többiek engem is nyominak tartsanak, hogy vele mutatkozom. tök menő vagyok én és a többi jófej, vagány gyerekkel is tök jóba vagyok, iskolán kívül is találkozunk, eljárunk együtt bulizni. Nem akarom ezt elrontani! Mi tévő legyek? láthatjátok, hogy nagyon kellemetlen helyzetben vagyok. Próbáltam udvariasan mondani, hogy nem vagyok rá kiváncsi de nem hallgat rám.
2019. nov. 7. 14:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, én nem szoktam őt piszkálni csak nem kedvelem, miért nem értitek ezt meg?
2019. nov. 7. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamu kérdés.
2019. nov. 7. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De az a baj, hogy azért nem kedveled, mert mások sem kedvelik, te meg ezt nem érted meg.
2019. nov. 7. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem a válaszomban (10. válasz) kaptál választ a kérdésre, hogy mit kéne tenned.
2019. nov. 7. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom szegényt... Ő csak szeretne beilleszkedni. Sajnos nem fog neki menni.

Minden osztályban van valaki akit ok nélkül kiutálnak..

Mondd meg neki, őszintén, hogy nem akarod hogy kövessen. Nem akarsz vele haverkodni, mert akkor téged is szivatni fognak. Neked megvan a haveri köröd.

Hagyjon békén

2019. nov. 7. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a legnyomibb nyomi az összes közül. Még a “menőknél” is gázabb vagy. Pont, hogy te vagy a “kiskutya”, hiszen olyan kétségbeesetten akarsz a “menők” közé tartozni, hogy közben észre sem veszed mit művelsz másokkal, csak lihegsz a nagyok után. Hány éves vagy?
2019. nov. 14. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
5-ös voltam. Egy szóval sem mondtam hogy Te piszkálod a lányt. Sőt kiírtad a kérdést, tehát benned van a vívódás, a jó fele. Ha Te is menő vagy, akkor egy menő képes a közösséget formálni. Hát formáld! Szépen elviszitek egy Adventi forgatagba, Te leszel az ötletgazda, és talán leküzdi a gátlásait, és sikerül beilleszkedni. Sok sikert, és hidd el, hogy szép Karácsonyod lesz, hogy jót tettél.
2019. nov. 14. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!