Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Magántanuló szeretnék lenni!...

Magántanuló szeretnék lenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Magántanuló szeretnék lenni, de nem tudom, hogy hogyan lehet. Az a lényeg, hogy ne kelljen az iskola közelébe se menjek, max vizsgázáskor. Kitől kérjem meg? iskolatitkár? igazgató? mindenképpe magántanuló leszek, az el van döntve, csak nem tudom a módját. Sajnos az iskolában rengeteg idő elveszik és nap végére öngyilkos akarok lenni! 1 hét betegség alatt többet tanultam, művelődtem, mint egész évben az iskolában. Nem is beszélve a gyerekek éretlenségéről. (csúfoljuk a másikat, gúnyolódunk stb) 17L
2019. nov. 1. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az általad elképzelt iskola nem létezik (esetleg a hisztérika képző).

Mint az előző kommentemben írtam, nyugodtan íratkozz ki a suliból. Nekik is jobb lesz hidd el és talán neked is.

2019. nov. 1. 16:37
 12/15 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"18 elmúlok, azonnal átveszem mind az 5 cégünk vezetését"

Kár volt ezt már megint ennyire túltolni.

2019. nov. 1. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bolond vagy és még kamus is. Sőt, az illemet sem tudod. “Biztosítani a terepet” kocsmákban és hasonló helyeken kell, amúgy a nőt kell előreengedni. Írd inkább a házikat, akkor nem unatkoznál ennyire.
2019. nov. 1. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket.

Én magántanuló voltam, középiskolában a 2. évben lettem az.

Sokat zaklattak az osztálytársaim, ami miatt öngyilkossági kísérletem is volt és bulémiás lettem.

Nekem azt mondták az iskolában, hogy az iskolai orvos javaslatára lehetek magántanuló.

Be se mentem hozzá, anyám intézte. Elmondta neki mi a szitu, először nem akarta megírni a papírt mert azt hitte csak lógni akarok...de végül megírta.

Utána csak vizsgázni kellett bejárnom félévente.

Iskolai orvos, vagy iskola pszichológus is írhat ilyen papírt hogy magántanuló legyél.

2019. nov. 2. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs már magántanulóság, de az esetedben nincs is rá szükség. Nem vagy már tanköteles, úgyhogy egyszerűen kiiratkozol a suliból, és kész. Tanulsz és művelődsz otthon.
2019. nov. 3. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!