Ha szakmatanulás közben szeretnék magántanuló lenni, akkor mik az első teendők?
A gyakorlatra természetesen ugyanúgy bejárnék, tudtommal az kötelező is, csak az elméleti részét sokkal jobb lenne nekem itthon csinálni.
Szóval ha esetleg valaki jártasabb ebben mint én, megköszönöm ha segít! :)
Én úgy tudom h levelet kell írni az igazgatónak, h miért akarsz magántanuló lenni. Ő eldönteni h elfogadja-e ezt. És ha nem súlyos betegség miatt igényled, ha minden igaz akkor kijön egy csoport felmérni az anyagi helyzeted és h milyen körülmény között élsz, nem lesz-e hátrányos neked h nem jársz órákra. Mert ha szerintük hátrányos lenne neked az otthoni felkészülés akkor nem engedik.
Rengeteg oldal van, ezért nézz jobban utána ha tényleg az akarsz lenni.
Ui. Ha könnyű lenne megszerezni a magántanulói státuszt, akkor mindenki az lenne. Ráadásul általában nem is szeretik, mert az uralkodó elv a legtöbb helyen a "ha én is szívok, akkor te is szívjál". Amíg más iskolába bejár (tanárok, diákok) addig a többség nem fogja jó szemmel nézni, h te jól jársz és kihúzod magad dolgok alól. Én azért nem lettem magántanuló, mert a szüleim ezt elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!