Hogy adjam vissza a tanárnak ezek után a könyvet?
Sziasztok!
Ezt a kérdést is én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Aki ezt nem szeretné elolvasni, annak röviden összefoglalom: 11.-es lettem és nem arra a törifaktra kerültem, amit a régi tanárom tart, hanem egy másik tanáréra, aki nagyon furán viselkedett velem. Lenyomozta a lakcímemet, megmondta hogy néz ki az utcánk, pedig nem is idevalósi. Az órákon sosem azt anyagról beszélt, mindig elkalandozott valami teljesen más témára. Mivel látta hogy én szeretem a törit még valami könyvet is rám sózott (ami azt mondta történelmi témájú, de valójában egy vers antológia). 1 hónapnyi igazgatóval, az osztályfőnökkel, az iskolafenntartóval való huzavona után a héten visszakerültem a régi tanáromhoz. Az új tanár erről a háttérben való szervezkedésről nem tudott, az ofőm közölte vele a tényeket a héten.
De nálam maradt az a könyv, amit adott...és tökre örültem, hogy nem keresett meg és faggatózott arról miért hagytam ott a csoportját, hogy nem kellett vele beszélnem. Ha személyesen adnám vissza tuti magyarázkodnom kéne valamit. Egy barátnőm, aki a csoportjába jár felajánlotta, hogy visszaadja neki. Szerintetek mi legyen? Adjam vissza személyesen, mondjak neki valami általános dolgot, hogy azért békében váljunk el (ez azért fontos,mert nem akarom hogy mondjuk érettségin keresztbe tegyen nekem), vagy visszaküldjem a barátnőmmel? Az nem lenne nagyon bunkóság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!