Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bárkinek van joga beleszólni...

Bárkinek van joga beleszólni ha egy tanár megengedi hogy tegezzék?

Figyelt kérdés

Van ehhez köze bárkinek is? Más tanár of igazgató akárki?

Szerintem ez az adott tanár dolga ha ő megengedi ugyan miért ne. KI és milyen alapon szólhatna ebbe bele? (Mert beleszól sajnos)

Másik kérdés és ha beleszól (megtiltja) és én meg szarok bele, és akkor is tegezem akkor mi lesz? Azon kívül hogy semmi mert mégis mi lenne.

2019. okt. 9. 08:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Eloszor is: addig, amig nem szerez rola tudomast az igazgato, addig senkinek nem lesz baja."

Már rég tudomást szerzett róla. A tanár állítólag (nem voltam ott) annyit mondott erre hogy ez az ő dolga, de ha nem tetszik az iskolának ő feláll és és holnap máshol kezd.

Ezek után (annyira szánalmas) a diri a diákokon vezetné le a feszkót ha már a tanáron nem tudja.

2019. okt. 9. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

"Ezek után (annyira szánalmas) a diri a diákokon vezetné le a feszkót ha már a tanáron nem tudja."

Igen, szánalmas egy gyökér. Rájön, hogy akad olyan dolog, amibe nincs beleszólása, aztán tehetetlen dühébe abba rúg bele, akibe tud.

"Bárkinek van joga beleszólni ha egy tanár megengedi hogy tegezzék?"

NINCS

NINCS

és ismétlem

NIIIIIIIIINCS!!!!!!!!!!!!!!!!

2019. okt. 9. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ertem.

Akkor pedig ugy lesz, ahogyan te mondod, kerdezo.

Szobeli, nyom nelkuli cseszegetes, megalazo, bunko hangnem elkepzelheto az igazgato reszerol. De biztos, hogy semmi irasos nyoma nem lesz. Ebbol nem lesz ilyen-olyan osztalyfonoki, igazgatoi figyelmeztetes, into, rovo stb. (nem tudom, manapsag mik vannak).

Nyilvan hianyszakma, amit tanit a tanar, es emiatt nem akarjak elvesziteni. Es o ezt pontosan tudja. :-)))

2019. okt. 9. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

12 vagyok és nem vagyok Balázska meg Obika, meg Bombanő, meg hasonlók, mielőtt rákezdtek erre. Miért pontoztatok le? "

Bárkinek van joga beleszólni ha egy tanár megengedi hogy tegezzék?" volt a kérdés és én erre adtam választ.

2019. okt. 9. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
27%
“Na tessék állok elébe” “szájkarate” Ez a stílus meg ahogy nagy szüneteket tart a mondatok között, a mi alapítványi sulis kérdezőnkre utal. Nyugodj le bazsi, azt hittem már eltűntél:)
2019. okt. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!