Bárkinek van joga beleszólni ha egy tanár megengedi hogy tegezzék?
Van ehhez köze bárkinek is? Más tanár of igazgató akárki?
Szerintem ez az adott tanár dolga ha ő megengedi ugyan miért ne. KI és milyen alapon szólhatna ebbe bele? (Mert beleszól sajnos)
Másik kérdés és ha beleszól (megtiltja) és én meg szarok bele, és akkor is tegezem akkor mi lesz? Azon kívül hogy semmi mert mégis mi lenne.
Az igazgató megtilthatja. De ez nyilván csak az sikolyban illetve iskolai rendezvényeken fog működni, magánéletben úgy szólítod, ahogy engedi.
Ez a xarok bele mentalitás kimondottan bunkó, nagyon nem kellene. Az akkor mi leszre a válasz mondjuk kezdetnek egy osztályfőnöki, igazgatói, aztán fegyelmi és ki is rúghatnak a végen.
"z akkor mi leszre a válasz mondjuk kezdetnek egy osztályfőnöki, igazgatói, aztán fegyelmi és ki is rúghatnak a végen."
Ezt a dumát hallgatom hónapok óta. (Hallgatjuk.... ) hogy ez meg az lesz. Semmi se lett és semmi se lesz.
Most persze jön a duma hogy eddig nem de majd ezután... ÁLLOK elébe.
Lássam.
Semmi se lesz persze. Szájkarate.
Én azt tegezek le kb akit akarok pláne ha az illető maga is kifejezetten ezt megengedi. Akkor aztán a jóisten se szólhat bele.
De mondom, zárjuk rövidre ilyen meg olyan retorzió: lássam.
Nos iskolát nem írok, de annyit igen hogy az ország top 20ban benne van a suli.
Épp most jelent meg tessék:
benne vagyunk
Jaj, annyira erzodik, hogy gyerek vagy!
Eloszor is: addig, amig nem szerez rola tudomast az igazgato, addig senkinek nem lesz baja.
Ha tudomast szerez rola, akkor a tanarnak lesz baja, mert o engedte meg. Ha a tanar szabalytalansagra csabit teged, akkor egyertelmu, hogy azert o a felelos, mert o a felnott.
Szoval teged valoban nem, vagy alig erhet kellemetlenseg (max. szoban lecsesznek). A tanar kaphat ezt-azt (pl. fegyelmit). Ha tanarhiany van, esetleg pont az o targya nagyon hianyszakma, akkor szerintem ot se kuldik el, meg ha tovabb folytatja ezt a gyakorlatot, akkor se. Lehet, hogy ezt erzi o is, ezert meri a tilalom ellenere felajanlani nektek a tegezodest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!