Alkalmas tanárnak az aki Rivotrilt szed ráadásul a 2es dózisút?
Azért erős kérdés ez mert a munkaköri alkalmasságin a tanár elhallgatta ezt az „apróságot“ azt nyilatkozta semmiféle gyógyszert nem szed, nyilván nem véletlenül hallgatta el.
Ha nem lenne probléma a szedése miért hallgatta el?
Ja és csak az válaszoljon aki legalább azt tudja mi fán terem a Rivo és mennyire durva szer.
Ehhez képest a Xanax savanyúcukorka.
Én tudom mi az a rivotril, szedtem is, úgyhogy válaszolok.
Persze, hogy alkalmas tanárnak. A gyúgyszer szedése nem kizáró ok. Az első 3 hé a durva, amíg beáll és utána nem jelent gondot.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi és egyszer Neked vagy egy rokonodnak legyen olyan lelki gondja, hogy rivotrilt kelljen szedned.
Honnan tudod, hogy az alkalmasságin eltitkolta? Az orvost köti a titoktartás, akkor Te honnan szedted ezt az infot? Honnan tudod, hogy egyáltalán meg szedi és milyen dózisokban?
Szerintem alkalmas tanárnak attól, hogy gyógyszert szed. Inkább a kérdező az akit ki kellene rúgni, mert nem publikus információkat kiszivárogtat.
Volt már ez a kérdés pár hete vagy hónapja. Elég egyértelmű, hogy te utálod ezt az embert és ki akarod rúgatni, vagy a helyére pályázol.
Nagy tévedés, hogy a rivóhoz képest a xanax savanyúcukorka. 2 mg mindkettőből egyforma erős, max a rivo hatása tovább tart. Gondolom nem vagy orvos, hogy eldöntsd kinek milyen gyógyszerre van szüksége. Az illető szenvedhet izomfájdalmaktól vagy neuropátiás fájdalmaktól is, ilyenre is adnak benzót. Ha meg pl a diákok készítették ki idegileg, akkor pont a nyugtatótól van jól/jobban és nélküle lenne teljesen beszámíthatatlan. Amúgy meg elég szánalmas, hogy a Gyakorin próbálsz támogatókat szerezni a rosszindulatú intrikáidhoz. Az nem szép, hogy elhallgatta a gyógyszer szedést, de valószínűleg félti az állását és a megélhetését.
"z nem szép, hogy elhallgatta a gyógyszer szedést, "
Adott esetben a bíróságon nem így fogalmaznának... ez konkrétan tudatos csalás. Ami mivel kiskorúakról van szó, Btk-s kérdéseket is felvet.
#11 azért érdekes, hogy honnan tudtad meg mert esetleg az is BTK-s ügy:)
Arról nem is beszélve, hogy nem értem a problémád.
Ha ezt aggályosnak érzed akkor menjél mószerold be, ha meg te is érzed, hogy ez az ő privát baja akkor meg leszállhatnál róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!