Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Alkalmas tanárnak az aki...

Alkalmas tanárnak az aki Rivotrilt szed ráadásul a 2es dózisút?

Figyelt kérdés

Azért erős kérdés ez mert a munkaköri alkalmasságin a tanár elhallgatta ezt az „apróságot“ azt nyilatkozta semmiféle gyógyszert nem szed, nyilván nem véletlenül hallgatta el.

Ha nem lenne probléma a szedése miért hallgatta el?

Ja és csak az válaszoljon aki legalább azt tudja mi fán terem a Rivo és mennyire durva szer.

Ehhez képest a Xanax savanyúcukorka.

2019. szept. 26. 11:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, alkalmas. Úgy hallani, nem kedveled ezt a tanárt. Szégyelli, biztos azért titkolte el. Attól mert gyógyszert szed vki, nem elmebeteg, meg mindenki
2019. szept. 26. 11:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
*kerülhet ilyen helyzetbe, h gyógyszerre kényszerül. Te is (nem kívánom). Csak ezért alávágni a lehető legaljasabb dolog lenne. Bocsi ha nem ez volt a szándékod!
2019. szept. 26. 11:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom mi az a rivotril, szedtem is, úgyhogy válaszolok.

Persze, hogy alkalmas tanárnak. A gyúgyszer szedése nem kizáró ok. Az első 3 hé a durva, amíg beáll és utána nem jelent gondot.

Csak nehogy visszanyaljon a fagyi és egyszer Neked vagy egy rokonodnak legyen olyan lelki gondja, hogy rivotrilt kelljen szedned.

2019. szept. 26. 12:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán honnan tudod, hogy szedi? Közeli családtag vagy?
2019. szept. 26. 12:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Plusz a rivotril amúgy kísérő gyógyszer szokott lenni. Én pl eleinte rivotril + rexetint, majd rivotril+stimulotont szedtem.
2019. szept. 26. 12:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy az alkalmasságin eltitkolta? Az orvost köti a titoktartás, akkor Te honnan szedted ezt az infot? Honnan tudod, hogy egyáltalán meg szedi és milyen dózisokban?

Szerintem alkalmas tanárnak attól, hogy gyógyszert szed. Inkább a kérdező az akit ki kellene rúgni, mert nem publikus információkat kiszivárogtat.

2019. szept. 26. 12:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ez a kérdés pár hete vagy hónapja. Elég egyértelmű, hogy te utálod ezt az embert és ki akarod rúgatni, vagy a helyére pályázol.

Nagy tévedés, hogy a rivóhoz képest a xanax savanyúcukorka. 2 mg mindkettőből egyforma erős, max a rivo hatása tovább tart. Gondolom nem vagy orvos, hogy eldöntsd kinek milyen gyógyszerre van szüksége. Az illető szenvedhet izomfájdalmaktól vagy neuropátiás fájdalmaktól is, ilyenre is adnak benzót. Ha meg pl a diákok készítették ki idegileg, akkor pont a nyugtatótól van jól/jobban és nélküle lenne teljesen beszámíthatatlan. Amúgy meg elég szánalmas, hogy a Gyakorin próbálsz támogatókat szerezni a rosszindulatú intrikáidhoz. Az nem szép, hogy elhallgatta a gyógyszer szedést, de valószínűleg félti az állását és a megélhetését.

2019. szept. 26. 12:11
 8/21 A kérdező kommentje:

"z nem szép, hogy elhallgatta a gyógyszer szedést, "

Adott esetben a bíróságon nem így fogalmaznának... ez konkrétan tudatos csalás. Ami mivel kiskorúakról van szó, Btk-s kérdéseket is felvet.

2019. szept. 26. 12:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy szedi?
2019. szept. 26. 12:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

#11 azért érdekes, hogy honnan tudtad meg mert esetleg az is BTK-s ügy:)

Arról nem is beszélve, hogy nem értem a problémád.

Ha ezt aggályosnak érzed akkor menjél mószerold be, ha meg te is érzed, hogy ez az ő privát baja akkor meg leszállhatnál róla.

2019. szept. 26. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!