Miért aláz a tanárom?
Lehet nagyképűnek fogok tűnni most, de nem vagyok az, és nem áll szándékomban.
Az van hogy 16 éves vagyok, 180 cm 79 kiló, tzs-m 12-15% körül lehet. Elég sokak megjegyezték hogy mennyire jó az alakom, aminek örülök, 2 év kondi után jó érzés kapni valami visszajelzést. Erőszintemre is mondták hogy koromhoz képest kiemelkedő vagyok, (ez szerintem annyira nem igaz, vannak nálam erősebbek bőven a világon) tesitanárom meg is kérdezte finoman hogy koxolok-e. Természetesen nem, meg is sértett a kérdés. Nade most jön a lényeg. Egy csomó tanárom (a tesitanár pont nem) folyton aláz, hogy milyen vékony g€ci vagyok, amivel nem is lenne baj, valóban nem érzem magam egy roonie colemannak, de azért rosszul esik, meg mondják azt is hogy kezdjek már el edzeni, mert rossz rám nézni. Ezek közül a tanárok közül ketten járnak kondizni, az egyik állítása szerint 3 éve, attól függetlenül 100 kiló felett van még mindig, sajnos néha látom mikor edz, mert oda jár ahova én. Ez a tanár nő. Mikor elmegyek mellette köszönök természetesen, de valamiért ott nem akar a szemembe nézni, a földet lesi, meg mintha félénken köszönne vissza. A másikon szintén nem látszik hogy edz.. Meg néha olyan megjegyzéseket tesznek amikor ilyen beszélgetés van, hogy ki mit sportol, mikor hozzám érünk, megjegyzik hogy "ó igen, látom is, rádférne némi izom". Kérdem én miért jó egy TANÁRNAK az hogy fikázza a diákot úgy, hogy tudja hogy rosszul esik neki?? Nekem ez nagyon rosszul esik, egyszer visszaugattam az egyiknek hogy én legalább teszek valamit azért hogy jól nézzek ki, erre majdnem felpofozott, meg természetesen kaptam egy szaktanárit.
Kérdésem az hogy miért jó ez nekik, és mit tudok tenni?
1.szabály, önmegtartóztatás.
Én is vissza szóltam a tanáromnak ugyan úgy az igazságot mondtam neki, ugyan ez volt a reakciója, én be is fejeztem ott.(férfi volt a tanár)
2.szabály,légy erős, kitartó, mosolyogj, ne lássák rajtad hogy rosszul esik mert akkor csak azért is csinálni fogják,ha ezt mondják neked csak mosolyogj,bólogass,ne engedd hogy meg törjenek.
3.sz,sz.rd le amit mondanak, egyik fülön be másikon ki.
Hány éves a tanárnő?
Jól néz ki?
Lehet hogy tetszel a tanárnőnek azért csinálja ezt, bár ezt inkább a kislányok szokták csinálni leginkább.
Nézz mindig a szemébe, sose vedd le róla a tekintedet, tesztelgesd, meddig szemezik veled? ha sokszor rád néz a szemedbe és el-el kapja a tekintetét lehetséges hogy tetszel neki, esetleg ha már többször is szemeztetek és látod hogy már ő is tartsa veled a szemkontaktust akkor mosolyogj rá, de már akkor is mosolyogj folyamatosan egy kicsit mikor rá nézel.
Olvass utána a nőknek, milyen reakciókat csinálnak ha tetszik nekik valaki?
Halottam már akinek ebből volt több kalandja is.
Ha láthatóan izmos vagy, és tudják, hogy kondizol, akkor valószínűleg viccelnek; nevetsz egyet, megmondod, hogy dolgozol rajta, és ennyi.
Gondolom azért reagálsz így, mert gondod van a testképeddel, de ezt ők nem tudhatják, nincs a homlokodra írva.
Azt tudod tenni, hogy kihúzod magad, és mosolyogsz rajtuk, ne vedd magadra!
Nézd, a tanár-diák kapcsolat alá- és fölérendeltség. Ilyen szempontból a cigányoknak igazuk van sokszor és a tanárra tényleg ráférne a verés. Mindenkire, aki visszaél a hatalmával igazából. Amit csinálnak veled, az gonoszság. Nincs veled semmi probléma. A reakcióddal sincs, hogy rosszul esik. Kinek ne esne rosszul.
Több dolgot is tehetsz. Nem támadólag elmondod a tanárnak négyszemközt, hogy nem kéne téged becsmérelnie, igen is teszel a testedért. Ha a szüleid kiállnak melletted, ők is rá szólhatnak, akár privátban. De az lenne a legjobb, ha a konditerembe mennél oda hozzájuk, hogy érezzék, a külvilágban nem "ők az urak" és civilben nincs alá-fölé rendeltség, ha úgy mész oda hozzájuk akkor még ciki is lesz nekik talán az egész. Én voltam kollégista, ugyanúgy szembeszegültem a nevelőtanárokkal is, nekem mindig megadták a tiszteletet, ugyanis én minden vitában ki is emeltem, hogy amúgy velem nincs semmi probléma soha, velem ne úgy beszéljenek, ahogyan a suttyókkal, és milyen érdekes, mindig visszavettek. Rám is sokan mondták, hogy vékony, még amikor 105 kilós voltam és gyúrtam akkor is, nagyon rosszul esett... Én ezeket az embereket kizártam az életemből egyébként. Az apám, keresztapám is mindig bántott, hogy vékony vagyok, meg a testemmel, most viszont szerintem el tudod képzelni, ki hiányzik kinek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!