Mit csináljak ebben a helyzetben? Olvassátok végig a, megeri.
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit, és két csoportra szakadt egy osztály. Az én csoportomban csak két lány van rajtam kívül. Mindig járunk teremből terembe, és nem tudom, hogyan érjem el azt a szintet velük, amikor már nincsenek kínos csendek, nyíltan tudunk beszélni, nem cswk teljesen felszínes sulis dolgokról, beszéltük, hogy ki melyik iskolába járt, hol írta a központit stb., de ezután mindig abbamaradt a beszélgetés, mert senki nem tudta, hogy mot mondjon. Én visszahuzodo vagyok, gátlásos, nem tudom ezt lekuzdeni, de ők is csendesek. Az, hogy megkerdezem, hogy milyen zenét hallgatnak, mik a kedvenc sorozataik, annyira béna kb. szerintem, mintha megkerdeznem, hogy mi a kedvenc színük, teljesen off topic. Szeretném elengedni magam, beszélgetésbe elegyedni velük, de nincs téma, mindenki kimért, soha nem tudom mit mondjak. Kedvesek egyébként, csak ak olyan kellemetlen az egész, és velük is jó lenne "barátságot kötni", mert velük lesz a legtöbb közös órám. A fiúk pedig felejtősek, nagyon erős határvonal van itt a két nem között, hülyén nezne ki, ha odafurakodnek hozzájuk. Tanácsok? M8t tegyek?#barát #középiskola #iskola #gimnázium #barátság #kapcsolat #osztálytárs #beilleszkedés #közösség #iskolakezdés
2019. szept. 3. 20:03
1/2 anonim válasza:
Kérdezz rá, ki mit csinál szabadidejében, van-e valami hobbija?
Ki hol nőtt fel, családi ház, vagy társas ház.
Mit tanítottak meg nekik otthon, amit
nem mindenki tud.
Most ez jutott eszembe.
2/2 anonim válasza:
Amit te el akarsz érni, az nem 2-3 nap alatt történik meg. Mindenki új közegben van, ismeretlenek között, idő kell amíg feloldódik és megszokottá válik ez az egész. Még közös élmény sem igazán történt, hogy legyen miről beszélni, a kikérdezős stílusú felmérés pedig tényleg kényelmetlen. Elég, ha nyitott vagy mindenkire, az első napokban pedig úgyis stresszel a többség, és nem a másikra figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!