Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? Kérlek olvassátok végig.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon nagy gondom van. 21 éves fiú vagyok, a nagyszüleimmel élek. Édesanyám 6 éves voltam amikor elhunyt, apa elzavart otthonról. Művészeti iskolában tanulok, tisztességesen élek és éltem is mindig, barátságos vagyok, optimista, nem cigizem, nem iszom alkoholt, semmi bulizás csak a tanulás a fontos nekem és az edzéseim. Sajnos a gondok itt jönnek, merthogy Budapest alapvetően véve egy drága hely nekem, aki faluról jött fel szeptemberben ide tanulni és egyszerűen lassan ott tartok hogy az iskolámat sem tudom kifizetni majd, mert amit kapok támogatást az az árvaellátás de abból megveszem a bérletemet, kifizetem a sulit, és éppenhogy tudok magamnak élelmiszereket venni és ennyi. A családit ugye megvonták múlt évebn, mert betöltöttem a 20-at, az árvaságin kívül semmim nincsen, elmennék én szívesen dolgozni, sokat dolgoztam régebben is csak nyáron ugye, szeretem a fizikai munkákat, házfelújításban is részt vettem, fát vágtam idős néninek stb de általában most 4-5 ig suliban vagyok hétköznap aztán fél 8-9-ig edzésem van, és alszom. Amúgy kollégiumban vagyok, ami ingyenes hála Istennek. Félre ne értse senki ez nem egy hirdetés sem semmi, meg nem gondoltam arra hogy fekete munkákból fogok pénzt szeretni dehogy is, de egyre több mindent kell fizetnem, kellenének sulihoz is dolgok és egyszerűen nem tudom kihez forduljak vagy mit tegyek. Arra gondoltam hogy keresek olyan tehetősebb személyt aki eltartana addig míg tanulok, csak addig. Meg nekem nem kellene márkás ruha, meg nem tudom mi csak a fontosabb dolgok, suli, élelmiszer, kondibérlet például és ennyi. Szerintetek hol kéne kezdenem? Tudom, hogy ez nem szép dolog, és biztosan lesznek negatív hozzászólások is, de tényleg már annyira rosszul érzem magamat hogy nem tudok elmenni példàul egy masszázsra vagy venni egy jó könyvet mert ha veszek is akkor vagy nem lesz bérletem vagy a sulit nem tudom kifizetni. Előre is köszönöm aki megért és megpróbál tanácsot adni. Szép napot, Roland.

2016. márc. 11. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
hímringyóság helyett hétvégén is lehetne dolgozni..
2016. márc. 11. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam hogy hímringyó lennék. De azért köszönöm a választ. :)
2016. márc. 11. 09:03
 3/6 Papi Gonzales ***** válasza:
nincs most a ilyen szabad felhasználású DH?
2016. márc. 11. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Én néha probavasarlasbol keresek pénzt, egy héten 8-10 ezer forintot simán osszelehet vele szedni, úgy hogy nem szakitod meg magad. Nézz utána: phantomshopping. És egyáltalán nem kötött munkaido, suli után simán eltudsz menni 2-3 boltba, kb felora melóval kereshetsz egy nap 4-5 ezer forintot, Ezt heti kétszer eljatszod, és már van 10 ezer forintod, abból azért a kaját simán meglehet oldani, sőt ha komolyabban veszek akár, 15-20 ezer forint is simán elérhető. Csak az mondjuk 3 nap, és naponta 5 vásárlás.

Remélem tudtam segíteni, a regisztrálás kb 15 perc, utána választasz a lehetőségről, felhivnak, és tudsz egyeztetni. Ha nincs pénzem én is ezt csinálom.

2016. márc. 11. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Megkaptam a privat üzenetedet. Ha valaki idióta akkor az nem én vagyok.

Ezt te írtad

" Arra gondoltam hogy keresek olyan tehetősebb személyt aki eltartana addig míg tanulok"

Ezt röviden giggolónak, hímringyónak nevezik. Ha egy fiú egy pénzes ember pénzén élne. Ha nő lennél akkor a ribi, qrva nevezést kapnád.

Már elnézést, hogy nem tudlak sajnálni, és nem én vagyok az idióta, hanem te, hogy ilyen ökörségeken töröd a fejed. Isten ments, hogy tisztességes munkával keres egy kis pénzt. Pl: hétvégi melók, korrepetálás stb..

2016. márc. 11. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért kell egy 21 éves fiúnak masszázsra járnia??? Miért "kergetett el" apukád? Ha a legszükségesebbeket ki tudod hozni abból a pénzből, amennyid van, akkor az elég lesz a suli befejezéséig, bár biztos, hogy jobb lenne, ha több lenne, de hogy gondolod, hogy csak úgy valaki eltart? El lehet menni akár valamilyen éjszakai takarításra is, az tisztességesebb elképzelés. Azt hittem, te akarsz eltartani valami idős személyt, de fordítva gondolod, ez érdekes...
2016. márc. 12. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!