Mit csináljak ilyen helyzetben? Kérlek olvassátok végig.
Én néha probavasarlasbol keresek pénzt, egy héten 8-10 ezer forintot simán osszelehet vele szedni, úgy hogy nem szakitod meg magad. Nézz utána: phantomshopping. És egyáltalán nem kötött munkaido, suli után simán eltudsz menni 2-3 boltba, kb felora melóval kereshetsz egy nap 4-5 ezer forintot, Ezt heti kétszer eljatszod, és már van 10 ezer forintod, abból azért a kaját simán meglehet oldani, sőt ha komolyabban veszek akár, 15-20 ezer forint is simán elérhető. Csak az mondjuk 3 nap, és naponta 5 vásárlás.
Remélem tudtam segíteni, a regisztrálás kb 15 perc, utána választasz a lehetőségről, felhivnak, és tudsz egyeztetni. Ha nincs pénzem én is ezt csinálom.
Megkaptam a privat üzenetedet. Ha valaki idióta akkor az nem én vagyok.
Ezt te írtad
" Arra gondoltam hogy keresek olyan tehetősebb személyt aki eltartana addig míg tanulok"
Ezt röviden giggolónak, hímringyónak nevezik. Ha egy fiú egy pénzes ember pénzén élne. Ha nő lennél akkor a ribi, qrva nevezést kapnád.
Már elnézést, hogy nem tudlak sajnálni, és nem én vagyok az idióta, hanem te, hogy ilyen ökörségeken töröd a fejed. Isten ments, hogy tisztességes munkával keres egy kis pénzt. Pl: hétvégi melók, korrepetálás stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!