Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem fura szerintetek ha egy...

Nem fura szerintetek ha egy tanár nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
30-as Pasiról van szó, es 40-es nővel van együtt aki már nem valószínű hogy szülni fog.
2019. aug. 31. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Mert lehet hogy valaki csak ekkora dózisban igényli a gyerekek közelségét. Na és?
2019. aug. 31. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha tanári fizetésem lenne én sem mernék gyereket vállalni. :D
2019. aug. 31. 13:31
 13/15 Metionin ***** válasza:
88%
Nem. Miért lenne fura? Tanítani őket az iskolában azért nem ugyanaz mint felelősséget vállalni értük 20 évre újszülött koruktól kezdve. Meg a tanításért megfizetik (most ebbe ne menjünk bele, arra célzok hogy ez egy munka) a saját gyerek meg viszi a pénzedet, idődet, energiádat, alvásodat, életedet.
2019. aug. 31. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Mert neked ehhez mi közöd? Nem elég neki hadakoznia nap mint nap más neveletlen büdös kolkevel?
2019. aug. 31. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak az lehet az oka, hogy nem szereti a gyerekeket, hanem ezer más. Ezt egy külső személy nem tudhatja. Lehet, hogy annyira szereti azt a negyvenes nőt, akinek már nem lehet gyereke (vagy már nem akar), hogy feladja a kedvéért, hogy sajátja lehessen. Lehet, hogy anyagi okai vannak. Lehet, hogy örökletes betegség van a családjában, amit nem kockáztat be. Lehet, hogy meddő (ő vagy a párja). Lehet, hogy pont annyira a hivatásának él, hogy úgy érzi, egy saját gyerekre nem maradna annyi energiája lelkileg, és nem akarja kitenni ennek a gyerekét. És igen, az is lehet, hogy nem szereti a gyerekeket, de pl. ezen belül az is lehet, hogy egy bizonyos korosztályt nem tud elviselni, mondjuk a kicsiket, míg a kamaszokkal tök jól megtalálja a hangot.

Én pl. kicsiben szerettem a saját gyerekemet, de szerencsém is volt vele, mert jó gyerek volt, de a kicsiket nagy tömegben nehezen viselem. Tanítottam két évet általánosban, és pokoli nehéz volt (számomra). Klasszisokkal jobban szeretek középiskolában tanítani, főleg az utolsó két évfolyamon, tehát inkább fiatal felnőtteket. Igen, ilyen is van.

2019. aug. 31. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!