A tanároknak amikor van nyáron augusztus végén értekezlet, akkor ott miről van szó?
Nálunk is szokás a javítóvizsga előtt korrepetálást tartani.
Az értekezleten a következő tanév programjáról, a tantárgyfelosztásról, órarendről esik szó és a változásokról, ha van pl új, vagy nyár folyamán távozott kolléga.
„Ki milyen tárgyat, osztályokat fog tanítani, órarendek, események, versenyek, ünnepségek“
Olyan dolgokról van szó amit tök felesleges megbeszélni mert úgyis adottak kötöttek, ezt tanárként mondom.
Mi megbeszélnivaló van azon mikor lesz a téli szünet (amikor lesz akkor lesz ott a naptár) hogy ki melyik osztályban tanít (te itt én ott ő amott-ezen mit kell megbeszélni), hogy adott napon hány óra lesz (ahány annyi-ott az órarend-miért ha dumálunk róla akkor nem 8 órája lesz X osztálynak??)
szóval az értekezlet a semmi ragozása.
# 4: Pedig van ilyen, én is készítettem már diákot javítóvizsgára, elég magas óraszámban.
A nyitó értekezlet jelentős része valóban csak "rizsa", adminisztrációs kötelezettség, de azért ez a tanárokon is múlik. Nálunk most pont szeretnénk elérni egy változást az értékelési rendszerben. Év végén munkaközösségi értekezleteken már kialakítottunk egy közös álláspontot, az igazgató azt mondta, hogy a nyitó értekezleten fogunk róla dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!