Amikor egy áldozattipus gyerek beszél valamit, azt miért szokták kiröhögni?
Egy dolog segíthet rajtad, ha összeszeded magad. Tudod vannak emberek, akik szépen le akarják a másikat taposni. Ezek ilyenek. Az ilyenek le fognak taposni és egész életedben kiszúrnak majd veled, ha hagyod.
Itt egyetlen dolgot lehet tenni, önsajnálat helyett összeszedni magad. Ne alázkodj meg, ne hagyd magad. Dolgozz azon, hogy erősebb, okosabb és jobb legyél. Mások megvetése motiváció legyen számodra és akkor túlnősz majd rajtuk...
Azt hiszed, velem nem szívóztak anno.? Letojtam őket, amúgy meg ha látják, hogy lepattan rólad, akkor rájönnek, hogy fölöslegesen túráztatják magukat és békén hagynak!
"Nekem jó látni, hogy azok a lányok, fiúk akik baxogattak most sehol sem tartanak. Kövérek, csúnyák, tehetségtelenek, nulla egyetem, szar munka, párkapcsolati sikertelenségek stb. De ne foglalkozz velük különösebben, el kel engedni ezeket."
Nálam dettó amúgy! A szívózás és mások lenézése nekem erőt adott, hogy már csak azért is megmutatom és igen, nekem most nagyon jó, nekik meg nem... :D
Jaja, áldozattípus, aki mások sikertelenségén röhög és vígad.
Utolsó patkány az ilyen, nem áldozat.
Ezért is utálták már régen is.
"Nekem jó látni, hogy azok a lányok, fiúk akik baxogattak most sehol sem tartanak. Kövérek, csúnyák, tehetségtelenek, nulla egyetem, szar munka, párkapcsolati sikertelenségek stb. De ne foglalkozz velük különösebben, el kel engedni ezeket."
Fú nálam pont az ellenkezője. Nagy részük főnök, és gazdag.
Nekem is ilyen volt. Aztán egyszer megtörtént, hogy egy gyerek behozott egy dalt angolra listening feladatnak (a szövegbe beírni a hiányzó szavakat) és nem indult be. Erre mondta egy lány viccesen, hogy m végső esetben a gyerek is elénekelheti a dalt és ezt mindenki viccesnek találta, nevettek. Ugyanez jutott pár perccel előtte nekem is az eszembe, de nem mondtam. Miért? Mert nekem nem a viccet kereszék volna benne, hanem, hogy miért butaság.
Velem rengeteget ordítottak emiatt, hogy butaságot mondok. Pl valami leesett az asztalról és nézték mi lehetett az oka én meg viccesen odavetettem, hogy biztos a szellemek - és ordítottak velem, hogy nincsenek szellemek és az ökörségeimmel miért kell felbaxni őket és idegesek miattam.
Amikor fájt, nevettek rajtam.
Hogy miért velem csinálták?
Mert
1. Senki sem kelt a védelmemre így nem volt előttem fal.
2. Megkönnyebbülés volt nekik, hogy a felgyülemlett streszt levetethetik rajtam
3. Ha visszaordítottam vicces volt, mert nekik volt védelmezőjük, akik előtt be tudtak engem ideg-betegnek állítani és viccesnek találták, hogy kiborítottak.
Most egyik kolléganőm van így, hogy velem MINDENT meg mer engedni, de a többiekkel akkor is kedves, ha épp nincs hangulatuk hozzá.
Tegnap is nagyon b.nkó volt az irodában.
Ilketve egyik vezető is olyan, hogy mással nem mer ordítani, velem igen.
Xarol a fejükre, itthon van a két kutyusom, nekem csak ők számítanak, a b.nkóskodók véleményére, kitöréseire nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!