Baj, ha nem megyek el gólyatáborba?
Én sem voltam.Féltem is, hogy ki leszek közösítve, egyedül fogok majd ülni az első nap, mert biztos csak én nem megyek. Erre kiderült, hogy több ember szintén nem ment el, viszont akik voltak, ők is nagyon közvetlenül viselkedtek mindenkivel. Első nap már ment az ismerkedés, barátkozás. Szuper kis csoportunk lett, imádtam oda járni. Semmit nem befolyásolt, hogy valaki nem ment el a gólyatáborba.
24N
Egyetemi gólyatáborom voltam és, azt kell mondanom, ugyanolyan lenne az életem, ha kihagytam volna.
Állandóan idétlen játékot játszottunk, alig volt szabadidős tevékenység, mert mindent megszabdtak neked, kb egy jót se fürödhettünk a Balcsiban, pedig a parton voltunk végig... este volt a buli, amire már hulla voltam, nem volt hozzá kedvem, amúgy se vagyok bulizós, napközben ájuldozott mindenki a sátras programoknál, annyira nem volt levegő, stb.
Mindenki mindenkit bejelölt FB-on.
A csapatommal úgy maradt meg a kapcsolat, hogy egyszer, amikor bementünk, akkor álltak páran a campus közepén, aztán apránmként csatlakoztunk hozzájuk és egy nagy kört alkottunk és ott beszélgettünk, hogy kinek milyen érzései vannak.
Ennyi, utána, mivel én pl nem is voltam velük se azonos minorba, se azonos főszakon, annyit láttam, hogy a folyosón a kis csapatjaikban járkálnak (ahogy én is a sajátoméban), nem köszönnek, élik az életüket, szépen eltünedeznek a FB-ról.
Ha nem mentem volna el a gólyatáborra, ugyanilyen lennék 29 évesen, nem változtatott semmit az életemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!