Mi lesz ha egy osztálytársunkat belökjük a szökőkútba "megfürdetni"?
1:Utálni fog titeket
2:Megfázhat és komoly baja is lehet
3:Megbüntethetnek
4:Szemétség
A szökőkút vize messze nem tiszta, nem iható minőségű.
Ha emiatt kap valami fertőzést, megnézhetitek magatokat.
Ha viccnek gondoljátok, próbáljátok ki magatokon először.
Húúúú, nagyon rajok lennétek, csináljátok meg, ez annyira menőőő! Mint valami fősulis amerikai filmben ahol a menő csávók megszívatják a lúzergyereket...
Áááááááá (Csajos sikoly)
8, troll kérdés, a kérdező nem gondolja komolyan, már írta más kérdése alá, hogy bohóckodásból írja ki a kérdéseit. Csak ezidáig tanárokról írta. Ebből kiindulva felesleges rá komoly kommentet írni, elvégre ő maga sem gondolja komolyan, nem tervezi tényleg belelökni a szökőkútba az osztálytársát. :-)
A lepontozást nem bánom, elérhető a honlapon, nem tilos a piros kézre nyomni, illetve megértettem és tiszteletben tartom, nem vagyok Neked szimpatikus.
Mint ahogy sok másik felhasználónak se, az éretlen, mindig durva stílusom és a butácska jellemem miatt. :-)
A kommentedet nem én töröltettem a kérdésem alatt (ahol amúgy kiemeltem, hogy felhasználóneveket ne írjatok, főleg, mert tilrja a GYIK).
Én tényleg megértem, hogy nem az vagyok, akivel szívesen barátkozna az ember. De, lévén, ez nem barát- és/vagy társkereső, nem gondolom, hogy itt probléma lenne.
Kellemes estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!