Sos! Hogyan tudnám megfürdetni a cicámat?
Figyelt kérdés
A minap elment csavarogni a cicám, majd amikor hazaért, rettenetesen koszos volt. Mikor közeledett elkezdtem érezni valami iszonyatosan büdöset. Akkor jöttem rá, hogy a csöppség trágyában hentergett...:))
Próbáltam fésülgetni a szőrét, letakarítani kicsit de nem jött ki teljesen. Ő sem tudta magának letakarítani. Benti cica! Elviselhetetlen bűze miatt most el van zárva a garázsba. Nagyon vad, ha felidegesítik harap és karmol is. Kézbe nem igazán lehet felvenni valamint a hasához hozzá sem lehet érni. Nagyon nehéz eset.. Valami ötlet, hogyan tudnám így megfürdetni? Segítsetek légyszi! :(
2018. aug. 27. 02:17
1/5 anonim válasza:
Kétemberes.Az egyik tartja a grabancánál,a másik fürdeti, nagyon gyorsan.Minden legyen előkészítve,víz,sampon,törölköző.
2/5 anonim válasza:
Nyaka hátsó részénél fogd meg bátran vidd be a kádba zárd be az ajtókat ablakokat és kész. Nyilván legyen elől minden, de az én macskám amikor érzékelte, hogy be van zárva minden teljesen feladta az ellenállást.
3/5 anonim válasza:
Húzz kesztyűt és hosszú ujjú felsőt. Dobj rá egy törcsit, be a kádba. Ott a nyakánál fogd össze a bőrt, vki pedig mossa zuhannyal, langyis vízzel. Ne használj rá emberi terméket!!
4/5 anonim válasza:
Nálunk is kétemberes a macskafürdetés, de szerencsére még nem sokat volt rá szükség. A nyakánál az irháját kell összefogni, a másik ember meg zuhanyozza. Testhőmérsékletű vizet, lassan csorgatva kell elkezdeni ráengedni, először a hátsó lábainál kezdve, és úgy szépen lassan haladni felfelé. A fejére csak a legvégén, mert azt viselik a legnehezebben, de ha az nem szaros, ki is hagyható.
5/5 anonim válasza:
Ja és nem a nyaka hátsó részénél kell a bőrt összefogni, attól megfojtod, hanem a lapockánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!